Sport

Labdarúgás: pont nélkül maradt a Mórahalom

Labdarúgás: pont nélkül maradt a Mórahalom

2017. október 8., vasárnap
Labdarúgás: pont nélkül maradt a Mórahalom

Ismét az utolsó előtti percekben bukta el a pontokat a Mórahalom VSE, amelyik ezúttal a Rákosmente KSK-tól szenvedett vereséget.

Remek mérkőzést vívott az előző fordulóban a Mórahalom VSE az NB III Közép csoportjában, amely a Tiszakécske elleni ért el 3-3-s döntetlent, így jó előjelekkel várhatta a Rákosmente látogatását. A mérkőzés nagy részében fölényben futballoztak Magyar Györgyék, ám gyakorlatilag a semmiből megszerezte a vezetést a Rákosmente a nyolcadik percben. Egy távoli lövést eresztett el Vattai, ami középre is tartott, Krnács talán jobb napot kifogva hárítja, itt azonban nem tudott segíteni. Nem esett össze a gyorsan kapott góltól a Mórahalom, nyomás alá helyezte a vendégeket, s ez a nyomás csak fokozódott a második játékrészre. Az RKSK játékosai önfeláldozóan védekeztek, volt, hogy a gólvonalról mentettek, de csak nem akart összejönni a mórahalmi egyenlítés. A 86. percben aztán a góllá érett a hazai fölény, a csereként beálló Pócs Tamás egalizált, s úgy tűnt, legalább egy pontot megment csapatának. Nem így történt, mert szinte azonnal érkezett az újabb Rákosmente találat, amire már nem volt válasza a hazaiaknak, akik így ismét az utolsó pillanatokban veszítettek fontos pontokat.

Labdarúgó NB III. Közép csoport 9. forduló

Mórahalom VSE – Rákosmente KSK 1-2 (0-1)

Mórahalom, Mórahalom Sportcentrum. Vezette: Horváth Máté (Kulcsár Dániel, Pipicz Norbert). Mórahalom: Krnács – Fodor, Szücs, Bokányi, Podonyi (Puskás – a szünetben), Magyar, Zsoldos, Várda (Hrabovszki, 75’), Szalma (Pócs T., 80’), Juhász J. Vezetőedző: Vojnic-Zelic Sasa. RKSK: Fülöp – Simita, Nyúl, Balaskó, Czerman (Patik – a szünetben), Tóth P., Vattai, Kerék, Dóczi, Kovács K. (Herczeg, 70’), Lucz (Torkos, 80’). Technikai vezető: Medgyes Zoltán. Gól: Pócs T. (86’) ill. Vattai (8’), Torkos (88’) Sárga lap: Juhász J. (48’), Szücs (82’), Pócs T. (92’) ill. Vattai (86’)

Magyar György:

„A meccs képe alapján azt kell mondanom, hogy egy nálunk gyengébb csapattól kaptunk ki. Az első félidőben mi irányítottunk, a másodikban az ellenfél gyakorlatilag a térfelünkre is alig tudott átjönni, nyernünk kellett volna 2-3 góllal, ehelyett megint kikaptunk. Ha két-három játékos csak alibizik, ezen a szinten már az is nagyon hátrányosan érinti a csapatot. A cserék jól szálltak be, de az egyenlítés után megint nem figyelt a védelem, így újra elúszott a pont. Úgy tűnik, hogy hasonló évünk lesz mint tavaly, de mindenféleképpen harcolni fogunk.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.