Sport

Labdarúgás: hétig meg sem állt a Pécs Makón

Labdarúgás: hétig meg sem állt a Pécs Makón

2017. október 14., szombat
Labdarúgás: hétig meg sem állt a Pécs Makón

Súlyos vereséget szenvedett a Makói FC a csoport favoritjának tartott Pécs ellen: a hagymavárosiak nem tudták megállítani a PMFC rohamait.

Nem várt könnyű feladat az idén még nyeretlen Makóra a bajnoki címre legnagyobb esélyesként számon tartott Pécs ellen: a hagymavárosiak számára azonban már az elején érezhető volt, hogy nem ma szakad meg negatív sorozatuk. A lendületesen és attraktívan futballozó Pécs hét perc elteltével megszerezte a vezetést, és alig fél óra alatt már háromgólosra hizlalta előnyét: a két csapat nem volt egy súlycsoportban a mai napon. Ahogy az lenni szokott, a Pécs nem számára minden összejött, bár helyzeteik alapján mondva még az ekkora különbségű győzelem sem túlzás, a Makó pedig egy nagyon pofonba szaladt bele hazai pályán - összességében ez volt a hetedik veresége a Maros-parti együttesnek tíz forduló alatt, és ezzel továbbra is a tabella utolsó helyén szerénykednek. Méhes Tibor együttese a következő játéknapon a Csongrád megyei derbin, a Mórahalom vendégeként próbálhatja meg feledtetni a ma kapott nagy pofont.

Labdarúgó NB III. Közép csoport 10. forduló

Makói FC - PMFC 0-7 (0-3)

Makó, vezette: Hanyecz Bence (Zahorecz Roland, Belicza Bence Péter).

Makó:

Garamvölgyi - Bánóczki, Tóth I., Patai, Lipták Á., Rakonczai, Sirokmán, Vajna (Csupity, 67'), Bartucz (Tóth T. - a szünetben), Gémes, Varga R. (Gilinger, 75'). Vezetőedző: Méhes Tibor.

PMFC:

Gőcze - Nagy J. (Erdős, 62'), Wittrédi, Kónya K., Szabó R., Fellai, Bata, Károly, Kónya D. (Mojzer - a szünetben), Turi, Koller (Horváth P. - a szünetben). Vezetőedző: Márton Gábor.

Gól:

Kónya D. (7', 15', 32'), Bata (52'), Horváth P (56', 92'), Károly B. (78')

Sárga lap:

Varga R. (18') Méhes Tibor:

"Toronymagasan kiemelkedik a Pécs ebből az osztályból, kívánom, hogy nyerjék is meg a bajnokságot. Ez volt az első csapat, amelyik lefutballozott a pályáról bennünket. Még ilyen arányban is megérdemelt a Pécs, minden csapat életében benne van, hogy egyszer beleszalad egy ilyen vereségbe. Nincs más lehetőségünk, mennünk kell tovább."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.