Sport

Labdarúgás: hármat kapott a második félidőben a Makó

Labdarúgás: hármat kapott a második félidőben a Makó

2017. október 28., szombat
Labdarúgás: hármat kapott a második félidőben a Makó

A szünetben még gólnélküli döntetlenre állt a Makó a Dabas ellen, ám a második játékrészben felőrölte a Csongrád megyei csapatot ellenfele.

Ezúttal is pont nélkül maradt a Makói FC az NB III Közép csoportjában, amely így tovább vár első sikerére a harmadosztályban. A forgatókönyv nagyon hasonlóan alakult, mint már annyiszor. Az első félidőben kifejezetten jól futballozott a hazai együttes, a lehetőségei is megvoltak, ám nem sikerült bevenniük

Scheilinger

kapuját. A fordulás után rögtön büntetőhöz jutott a Dabas egy egyéni hibát követően, amelyet

Fitos

értékesített is. Ezután hiába lépett feljebb a Makó,

Földes

az 58. percben eldöntötte a három pont sorsát. Fitos negyed órával a találkozó vége előtt megszerezte második gólját is, beállítva ezzel a 3-0-s végeredményt. A Makó a következő fordulóban Szegedre látogat, s vív Csongrád megyei derbit a SZEOL ellen.

Labdarúgó NB III. Közép csoport 12. forduló

Makói FC – FC Dabas 0-3 (0-0)

Makó, Makó Város Sportcentrum. Vezette: Takács Tamás (Pogonyi Ferenc, Flinta Zoltán).

Makó:

Garamvölgyi – Bánóczki, Tóth I., Sirokmán (Horváth, 73’), Lipták, Takács, Tóth T., István L. (Patai, 80’), Rakonczai, Varga R. (Vajna, 58’), Gémes.

Vezetőedző:

Méhes Tibor.

Dabas:

Scheilinger – Makrai, Erős R., Eördögh, Csepregi, Kiss V. (Sándli – a szünetben), Mundi (Sárközi – a szünetben), Fitos, Fritz, Földes, Crkvenjakov (Csordás, 78’).

Vezetőedző:

Kerekes Barna.

Gól:

Fitos (47’, 76’ – az elsőt büntetőből), Földes (58’)

Sárga lap:

Tóth T. (55’) ill. Erős (24’) Méhes Tibor:

„A szokásos forgatókönyv szerint alakult a találkozó, az első félidőben jól játszottunk, majd a második játékrész elején hatalmas egyéni hibát vétettünk, amiből az ellenfél tizenegyeshez jutott. A többi már ennek az egyenes következménye, a támadójátékunk nagyon megérzi a hiányzókat, ezzel együtt gratulálok a Dabasnak. Alapjába véve sportszerű találkozó volt, de nagyon sok mindent megéltem már edzői pályafutásom alatt futballpályán, olyat viszont még nem, amikor az ellenfél pályaedzője kirúgja a labdaszedő kezéből a labdát, ez egy rendkívül gusztustalan húzás volt. Ettől függetlenül nem fogjuk sajnáltatni magunkat, nem is csüggedünk, hétfőtől új hét indul, mi pedig dolgozunk tovább és megpróbáljuk teljesíteni a lehetetlent.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.