Sport

Labdarúgás: ezúttal is pont nélkül maradt a Makó

Labdarúgás: ezúttal is pont nélkül maradt a Makó

2017. október 6., péntek
Labdarúgás: ezúttal is pont nélkül maradt a Makó

Ugyan vezetett a Dunaújváros ellen a Makói FC, de nem tudta ezt megtartani, így ismét vesztesen hagyta el a pályát.

Jól kezdett a vasárnapi létesítményavató miatt péntek délutánra előrehozott találkozón a Makó: alig pár perc elteltével a kiugró Széll Kristóf egy az egyben is megverte ellenfelét, majd Vaszócsik Viktor kapus mellett a vendégek kapujába helyezett, 1-0. Különösebb jelei nem voltak az egyenlítésnek, ami viszont még a szünet előtt bekövetkezett: Tóth Tibor egy felpasszolt labda után addig kereste a helyet a tizenhatoson belül, amíg meg is találta, ezt kihasználva pedig még a pihenő előtt egalizált - ami csak külön bosszantó lehetett a hagymavárosiak számára, hogy hiába volt több büntetőgyanús szituáció is, egyik után sem ítélt tizenegyest a játékvezető a hazaiaknak. A szünet után főleg a küzdelem dominált a pályán, bár kisebb lehetőségek adódtak mindkét oldalon, de a fordulópont tíz perccel a vége előtt következett: István László egy ártalmatlan fault után mindenki meglepetésére megkapta második sárgalapját, így tíz emberre fogyatkozott a Makó: ráadásul az ezért járó szabadrúgást Tóth Tibor becsavarta Garamvölgyi Csaba kapujába, és mint később kiderült, ezzel meg is nyerte a meccset csapatának. A Makó végig egyenrangú partnere volt a Dunaújvárosnak, azonban mégis pont nélkül maradt, és egyre nehezebb a helyzete. A Makó ezzel negyedik egygólos, összességében hatodik vereségét szenvedte el, Gémes Bencéékre pedig a következő fordulóban sem vár könnyebb feladat, hiszen a Pécs érkezik majd a Maros partjára a 10. játéknapon.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 9. forduló

Makó FC - Dunaújváros 1-2 (1-1)

Makó, vezette: Kulcsár Katalin (Molnár István, Imrő János).

Makó:

Garamvölgyi - Sirokmán, Rakonczai, Tóth I., István, Vajna, Tóth Timotheusz (Patai - a szünetben), Lipták, Széll (Takács, 74'), Bánóczki (Bartucz, 85'), Gémes. Vezetőedző: Méhes Tibor.

Dunaújváros:

Vaszócsik - Zvara, Csendes, Farkas, Karacs (Dorogi, 74'), Csehi (Ferencz, 56'), Tóth Tibor, Szepessy, Király, Tóth Á., Barna. Vezetőedző: Dobos Barna.

Gól:

Széll (8') ill. Tóth Tibor (42', 81').

Sárga lap:

Tóth I. (7'), Sirokmán (13') ill. Barna (26'), Karacs (51'), Tóth Tibor (70').

Kiállítva:

István (80'). Méhes Tibor:

"Hátul elkövetjük a szokásos hibáinkat, de ma egyenrangú partnerei voltink a Dunaújvárosnak. Nem szoktam a játékvezetőkkel foglalkozni, de felháborító, amit ma művelt. Nem tudom bántani a fiúkat, a szegény embert még az ág is húzza."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.