Sport

Karate: Olaszországban küzdöttek a Bodor-karatésok

Karate: Olaszországban küzdöttek a Bodor-karatésok

2017. október 26., csütörtök
Karate: Olaszországban küzdöttek a Bodor-karatésok

Negyvennegyedik alkalommal rendezték meg Szardínián a Wado-kai Európa Bajnokságot. A kontinensviadalon számos ország több száz versenyzője képviseltette magát.

"Büszke vagyok a válogatottunkra, mindenki igyekezett a maximumot kihozni magából, és örülök, hogy sikerült Szeged hírnevét gyarapítani a kiemelkedő eredményekkel. Számunkra ez egy újabb mérföldkő volt és a sikert elkönyveltük, de tudjuk, hogy még számos verseny áll előttünk, és folytatjuk tovább a munkát" - mondta Bodor Gábor, a Bodor Karate és Rekreációs KHSE egyesület elnöke és vezetőedzője.

Résztvevők és eredményeik

Egyéni Kata / formagyakorlat

Hajagos Norbert 14-15 évesek 2. helyezés

Páros Kata / formagyakorlat

Hajagos Norbert és Hegedűs Adrián 14-17 évesek között 2. hely

Egyéni Kumite / küzdelem

Séllei Csenge 10-11 évesek -40 kg 2. hely Hegedűs Adrián 14-15 évesek -63 kg 1. hely

Csapat Kumite / küzdelem

Hegedűs Adrián kiegészülve a válogatott még két tagjával a dobogó 3. fokára állhattak fel a 14-15 évesek küzdelmében. A dobogóra kerülés most nem sikerült, de szintén helyt állt a Wado-kai Magyar Bajnok 11 éves -35kg-os versenyzője Pernyész Kristóf Noel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.