Sport

Kézilabda: könnyedén győzte le a HLKC-t az SZKKSE + FOTÓK

Kézilabda: könnyedén győzte le a HLKC-t az SZKKSE + FOTÓK

2017. október 27., péntek
Kézilabda: könnyedén győzte le a HLKC-t az SZKKSE + FOTÓK

Az első félidőben eldöntötte a két pont sorsát a PC Trade SZKKSE, amely végül kilenc góllal győzte le a HLKC-t az NB I/B Keleti csoportjának Csongrád megyei rangadóján.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 7. forduló

PC Trade Szeged KKSE - Hódmezővásárhelyi LKC 31-22 (18-8)

Szeged, Etelka sor, 100 néző. Vezeti: Fehér Viktória, Répás Georgina.

SZKKSE:

Dobó - Berta 7, Bárány 2, Miklós 4, Scheffer 2, Speth 1, Bató 6/1. Csere: Nagy É., Cseh (kapusok), Egervári 1, Zsikó, Molnár 1, Maláti 5, Takács 2.

Vezetőedző:

Bakó Botond.

HLKC:

Dömény-Veress - Szepesi 5/1, Török 1, Lovistyék 8, Herceg 4/1, Kandó 1, Horváth. Csere: Ádász (kapus), Nagy E. 4, Becsei, Földesi.

Vezetőedző:

Bartók Csaba.

Hétméteres:

3/1 ill. 2/2

Kiállítás:

8 perc ill. 6 perc. Bakó Botond:

"Az első félidőben eldőlt a mérkőzés sorsa, csak az volt a kérdés, hogy a másodikban tudjuk-e tartani a magas szintű játékot. Az első játékrészben kifejezetten elégedett voltam a gyors játékkal, de a védekezés és a kapusteljesítmény is jó volt. A második félidőben viszont visszaestünk, romlott a helyzetkihasználásunk, kevésbé voltunk kreatívak, sokat hibáztunk támadásban. Nyilván kevesen voltunk, négy játékosomra sem számíthattam ma este, ezért a belső pozíciókban elég kevés variációs lehetőségünk volt, ez ütközött ki a második félidőben, de végig uraltuk a mérkőzést és egy percig sem volt kérdés a győzelmünk."

Online közvetítésünk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.