Sport

Kézilabda: simán nyert a listavezető a KSZSE ellen

Kézilabda: simán nyert a listavezető a KSZSE ellen

2017. október 9., hétfő
Kézilabda: simán nyert a listavezető a KSZSE ellen

Több embert nélkülözve utazott a Budapestre hétvégén a KSZSE. A Kispest otthonában az esélytelenek nyugalmával léphettek pályára, de nem sikerült megszorítani a fővárosiakat Gaál Adrienn lányainak.

Gyakorlatilag az első percekben eldőlt Kispest és a Kézilabda Szeged SE összecsapása, hiszen a 11. percre már 9-2-re vezettek a hazaiak. Ezután a szegedi lányok is be-be találtak, de ez csak arra volt elég, hogy jelentősen ne nőjön a különbség.

Fodor

néhány ziccer hárításával lepte meg a kispestieket,

Csáki

pedig határozott közbelövésekkel. A második játékrész elején sikerült egy kicsit zárkózni, de végül a budapestiek nagyarányú győzelmet könyvelhettek el. Ami a vereségnél is nagyobb gond szegedi oldalon, hogy

Farkas Kitty

az utolsó percben súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. A KSZSE következő mérkőzését a Nyíradony ellen játssza vasárnap 18 órakor az Etelka soron.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 4. forduló

Kispest NKK - Kézilabda Szeged SE 36-20 (21-9)

Soroksár 120 néző. Vezette: Marton Zsófia, Szabó Eszter.

KSZSE:

FODOR – Kónya, Szabó 4/2, Mike 2, KOCSIS 3, CSÁKI 4, Szűcs 4/2. Csere: Szeder, FARKAS KITTY 3, Papp, Karácsonyi, Ambrús P., Lipták, Lukács, Czifra.

Edző:

Gaál Adrienn.

Hétméteres:

8/7 ill. 5/4.

Kiállítás:

6 perc ill. 8 perc. Gaál Adrienn:

"Amennyire tudtunk helyt álltunk, sajnos három meghatározó játékost is nélkülöznöm kellett a Kispest ellen. Bízom a felépülésükben, mert ki-ki meccsek várnak ránk a továbbiakban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.