Sport

Kézilabda: hazai pályán kapott ki az Algyő

Kézilabda: hazai pályán kapott ki az Algyő

2017. október 9., hétfő
Kézilabda: hazai pályán kapott ki az Algyő

Két hosszabb üresjárat megpecsételte az algyőiek sorsát a Nyíregyháza ellen.

Nem várt könnyű mérkőzés az algyői fiúkra hétvégén, a jó erőkből álló Nyíregyháza látogatott Csongrád megyébe. Az első félidőben volt olyan szakasza a találkozónak, amikor néggyel is vezettek Kovács István tanítványai, de a szabolcsiak öt perc alatt fordítani tudtak, zsinórban szerzett öt találatukkal. A második félidőben küzdöttek a hazaiak a pontszerzésért, s a lefújás előtt nyolc perccel csak egy gól volt a hátrány, de innentől kezdve nem sikerült többször betalálnia az algyőieknek a nyíregyházi kapuba, így vereséget szenvedtek.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport

ContiTech FKSE-Algyő – Nyíregyházi SN Kft 23-29 (13-14)

Algyő 150 néző, vezette: Felhő, Öcsi. FKSE: KISS O. 1 - Vancsics 6/3, Dolezsál 1, Döme 2, Valaczkai 3, John 3, Kocsis 3/2. Csere: Miklós (kapus), Gazsó 2, Molnár 1, Béleczki 1, Magyar, Bella, Szőnyi.

Edző:

Kovács István.

Kiállítás:

8 perc ill. 8 perc.

Hétméteres:

7/5 ill. 5/4. Kovács István:

"A hullámzó játékunknak, illetve a rengeteg technikai hibánknak és a sok kihagyott helyzetnek nem is lehetett más a végeredménye, mint hogy elvesztettük a mérkőzést. Nem tudunk sajnos hatvan percen keresztül egyenletes teljesítményt nyújtani."

Fotó: ContiTech FKSE-Algyő/Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.