Sport

Kézilabda: első győzelmét aratta a Nyíradony ellen a KSZSE

Kézilabda: első győzelmét aratta a Nyíradony ellen a KSZSE

2017. október 16., hétfő
Kézilabda: első győzelmét aratta a Nyíradony ellen a KSZSE

Nehéz kezdés után felőrölte ellenfelét a Kézilabda Szeged SE, amely megszerezte idei első győzelmét a bajnokságban.

A bajnokságban eddig egy győzelmet elkönyvelő Nyíradony ellen győzelmi reményekkel léphetett pályára a KSZSE. A szegedi esélyeket növelte, hogy a vendégek irányítójuk és egyik legjobb játékosuk,

Kudor Kitti

nélkül érkeztek. A mérkőzés első felében nagyon nehezen születtek a gólok, a 17. percben még csak 4-4 –et mutatott az eredményjelző. Ezután a szegedi lányok megkezdték a gólgyártást, és jó védekezéssel párosítva tízgólos előnnyel zárhatták a félidőt. A második játékrész elején tovább nőtt a különbség, majd érthetetlen elbizonytalanodás miatt a vendégek elkezdtek zárkózni, de csak öt gólig tudták csökkenteni a különbséget. Megérdemelt hazai siker született, mely a szezon első két pontját jelenti a KSZSE-nek. A bajnokságban legközelebb szombaton, Hódmezővásárhelyen megyei rangadót játszik a HLKC és a KSZSE, a mérkőzést 16 órától rendezik.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 3. forduló

Kézilabda Szeged SE – Nyíradony VVTK 28–23 (16-6)

Szeged 50 néző. Vezette: Kiu Gábor, Kiu Tamás.

KSZSE:

FODOR – Kónya 3, Szabó, MIKE 2, DOBÓ 4, Csoknyai 3, SZŰCS 6 (1). Csere: Kothencz, Kürti (kapusok), Szeder, Papp, CSÁKI 5, LUKÁCS 5, Karácsonyi, Czifra, Ambrús P.

Edző:

Gaál Adrienn.

Hétméteres:

6/4 ill. 4/3.

Kiállítás:

6 perc ill. 8 perc. Gaál Adrienn:

"Kicsit idegesen, kapkodva kezdtük a találkozót, de tizenöt perc után sikerült megnyugodni. A védekezés nagyon jó volt és támadásaink rendre góllal zárultak. A második félidőben sok hiba volt, de nem volt veszélyben a két pont itthon tartása."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.