Sport

Kézilabda: egy algyői pont a Kecskemét ellen

Kézilabda: egy algyői pont a Kecskemét ellen

2017. október 16., hétfő
Kézilabda: egy algyői pont a Kecskemét ellen

Végig kiélezett csatában játszott döntetlent a ContiTech FKSE-Algyő, amelyik a Kecskemétet fogadt a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának ötödik fordulójában.

A találkozó egy köszöntéssel indult, a klub elnöke,

Bella Árpád

ugyanis a mérkőzés napján ünnepelte negyvenedik születésnapját. A mérkőzés végig szoros, kiélezett küzdelmet hozott, az algyői játékosokból nem hiányzott az akarat, mégis sok hibát vétettek. Az első játékrészben szinte folyamatosan a Kecskemétnél volt az előny, a 24. percben 1-0 után sikerült először megszereznie a vezetést a hazai csapatnak, s ez a fór a szünetig meg is maradt, 12-11-el fordultak a felek. A második játékrészben sokáig tartotta vezetését az Algyő, s a mérkőzés vége előtt két és fél perccel kétgólos fórban is volt, ám két hibának köszönhetően kiegyenlített a KTE. A találkozón sokkal inkább a küzdeni akarás, semmint a színvonal dominált, a győzelmet azonban egyik gárda sem tudta megszerezni: a 26-26-s döntetlen egy-egy pontot jelent mindkét együttesnek. Sajnos negatív hozadéka is volt a találkozónak, az eddig is sérüléssel küzdő

Ambrus

és

Simon

mellé betegség miatt a maródiak listájára került

Döme Szabolcs

is.

Kovács István

csapata a következő fordulóban a tabellán hatodik Ózdot látja vendégül szombaton, a találkozót 18 órától rendezik.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport 5. forduló

ContiTech FKSE-Algyő- KTE-autoatika.hu 26-26 (12-11)

Algyő, 250 néző. Vezette: Medve Róbert, Tarnavölgyi Gergely.

FKSE:

KISS O.- Vancsics 6, Dolezsál 1, Magyar, Valaczkai 3, Gazsó 2, Kocsis. Csere: Miklós (kapus) Velky 3, Varga, BELLA Cs. 7, JOHN 4, Béleczki, Teimel.

Edző:

Kovács István-

Kiállítás:

6 perc ill. 6 perc.

Hétméteresek:

0 ill. 3/3. Kovács István:

"Nagyon sajnálom, hogy veszítettünk egy pontot, mert kontroll alatt tartottuk a meccset. A végjátékban, apró hibáinkkal felhoztuk a Kecskemétet, de gratulálok a fiúknak, remélem ezzel a ponttal megtettük az első lépést fölfelé!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.