Sport

Úszás: Wladár Sándor vállalja az elnökjelöltséget

Úszás: Wladár Sándor vállalja az elnökjelöltséget

2017. szeptember 8., péntek
Úszás: Wladár Sándor vállalja az elnökjelöltséget

Vállalja az elnökjelöltséget a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) tisztújító közgyűlésén Wladár Sándor, az 1980-as moszkvai olimpia aranyérmese.

Az 54 éves sportvezető csütörtökön, a Kossuth Rádió Sportvilág című műsorában beszélt arról, hogy több egyesület is megkereste, amelyek szerint jelen pillanatban ő lehet az, "aki megnyugvást hoz". Hozzátette: ha azt érzékelné, hogy van nála alkalmasabb ember a feladatra, akkor mögé állna, azonban pillanatnyilag ezt nem tapasztalta. "Az az ars poeticám, hogy ha valamit csinálunk, akkor azt teljes erőből végezzük" - nyilatkozta

Wladár Sándor

, aki 2001 óta a Jövő SC ügyvezető igazgatója. A MÚSZ az MTI érdeklődésére pénteken megerősítette, hogy Wladárt több klub is támogatja, s a péntek éjféli határidő előtt egyelőre ő az egyetlen, akit jelöltek. A tisztújító közgyűlést szeptember 24-én rendezik. A MÚSZ éléről a tagok múlt pénteken hívták vissza

Bienerth Gusztáv

elnököt, aki hét hónapig irányította a szervezetet. A közgyűlést azért kellett összehívni, mert a hazai rendezésű világbajnokságot követően a sorozatos lemondások után működésképtelenné vált az elnökség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.