Sport

Női labdarúgás: győzelemmel kezdtek a vásárhelyi lányok

Női labdarúgás: győzelemmel kezdtek a vásárhelyi lányok

2017. szeptember 5., kedd
Női labdarúgás: győzelemmel kezdtek a vásárhelyi lányok

Szeptember első hétvégéjén a HFC női szakosztálya is megkezdte a bajnokságot. A megyei felnőttek között induló vásárhelyi lányok a Kiskundorozsma ellen nyitották a szezont.

A vásárhelyi keret a nyár folyamán több helyen átalakult. A távozók oldaláról

Tóth Zsuzsa

és

Fehér Ágnes

a Szent Mihály, míg

Kiss Beatrix

a Székkutas csapatához igazolt. Érkező oldalról

Fári Bettina

és

Hegedűs Nauzika

Nagymágocsról, valamint

Nagy Erika

és

Tarján Renáta

Békéssámsonról igazolt a vásárhelyiekhez. A HFC-s lányok idegenben léptek pályára, a nagyon ügyes játékosokból álló Kiskundorozsma ellen. Az elmúlt években mindig nagyon szoros mérkőzéseket játszott a két csapat egymás ellen, így most is egy nagyon kiélezett találkozóra lehetett számítani. Az első félidőben inkább a vendégek domináltak, több szép támadást is vezettek és a 22. percben Fári Bettina révén meg is szerezték a vezetést. A második játékrészben viszont a dorozsmaiak átvették az irányítást, de a vendégek önfeláldozó védekezése, valamint a remek kapus teljesítmény 3 pontot ért.

Csongrád megyei női felnőtt II. osztály 'A' csoport 1. forduló

Kiskundorozsmai ESK – HFC 0-1 (0-1)

HFC:

Telek Vanda, Hegedűs Nauzika, Kispál Kitti, Réczi Éva, Fári Bettina, Gábor Noémi, Todoran Katalin, Jesenszki Dóra.

Játszott még:

Nagy Erika, Albert Júlia, Schneider Krisztina. Edző: Mucsi Dénes.

Gólszerző:

Fári Bettina. Mucsi Dénes:

"Megküzdöttek a lányok a győzelemért. Az első félidőben több szép támadást vezettünk és sikerült több helyzetet kialakítanunk, amiből a gólt is szereztük. A második félidőben nagy nyomást helyezett ránk a Dorozsma, de nagyot küzdve sikerült az ellenfél támadásait kivédekeznünk. Gratulálok a lányoknak!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.