Sport

Labdarúgás: későn ébredt a Mórahalom

Labdarúgás: későn ébredt a Mórahalom

2017. szeptember 16., szombat
Labdarúgás: későn ébredt a Mórahalom

Alaposan elrontotta a mérkőzés elejét Iváncsán a Mórahalom, így hiába küzdöttek, végül ismét vereséget szenvedtek az NB III Közép csoportjának hatodik fordulójában.

Nagyon nem kezdődött jól a Mórahalom iváncsai vendégjátéka, a hazaiak ugyanis már a 12. percben megszerezték a vezetést

Balogh László

révén. Ez rendesen megzavarta a vendég játékosokat, két perccel később már kettő volt a hazaiak előnye, ismét Balogh vette be

Krnács

kapuját. Szépen lassan kezdett magához térni a Mórahalom, de a 65. percben

Majláth

eldöntötte a három pont sorsát. Ezután nagyot küzdött a vendég gárda, agresszívan, helyenként látványosan futballoztak, aminek meg is lett az eredménye. Puskás Csaba a 76. percben visszahozta a pontszerzési reményeket, s ha egy kicsit hamarabb érkezik az újabb vendég találat, meg is lehetett volna az újabb pont. Magyar György gólja viszont már későn érkezett, így bár mínusz egyre sikerült feljönnie a homokhátiaknak, pontot ezúttal sem szereztek. A következő fordulóban a Kozármislenyt fogadják hazai környezetben

Vojnic-Zelic Sasáék

.

Labdarúgó NB III Közép csoport 6. forduló

Iváncsa KSE - Mórahalom VSE 3-2 (2-0)

Iváncsa, Iváncsa Sportpálya. Vezette: Rózsavölgyi Dávid (Kovács II. Gábor, Kovács Brankó).

Iváncsa:

Dániel Cs. - Balogh L., Kertai, Imrik, Bartha (Cseszneki, 66'), Fekecs, Szauter, Pribék (Nagy A., 70'), Majláth, Aradi, Folmer (Büki, 57').

Vezetőedző:

Domján Attila.

Mórahalom:

Krnács - Lászik, Puskás, Podonyi (Várda - a szünetben), Bokányi, Szücs, Fodor, Busa, Magyar, Zsoldos (Pócs D., 64'), Fábián.

Vezetőedző:

Vojnic-Zelic Sasa.

Gól:

Balogh L. (12', 14') Majláth (65') ill. Puskás (76'), Magyar Gy. (90').

Sárga lap:

Aradi (43'), Dániel Cs. (91') ill. Fodor (30'), Puskás (35'), Lászik (63'), Magyar Gy. (66'). Magyar György:

"Az első félidőben alaposan bealudtunk, így az ellenfél nagyon elhúzott és sajnos későn ébredtünk. Ennek ellenére a második félidőben megfelelő agresszivitással és tetszetősen futballoztunk, de ez sem volt elég a pontszerzéshez."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.