Sport

Labdarúgás: harmadik pontját szerezte a Makó Szekszárdon

Labdarúgás: harmadik pontját szerezte a Makó Szekszárdon

2017. szeptember 2., szombat
Labdarúgás: harmadik pontját szerezte a Makó Szekszárdon

Fortuna sem fogadta kegyeibe a hazai pálya előnyét élvező Szekszárd ellen a Makót, amely így negyedik meccséből harmadikon végzett döntetlenre.

Szekszárdon folytatta harmadosztályú szereplését a Makói FC együttese. Az első félidőben a hazaiak be tudták szorítani a hagymavárosiakat, azonban mezőnyfölényük meddőnek bizonyult, helyzeteket inkább pontrúgásokból és előre ívelt labdákból tudott kialakítani a Szekszárd. A fordulás után összeszedettebben játszott a Makó, amelynek a kontráiban ott volt a lehetőség, de Gémes Bencének nem akart összejönni a gól: mi több, azt sem büntették, amikor komolyabb faultot követtek el ellene. A Szekszárd az utolsó pillanatig ment előre, de a makói védelem jól állt a lábán - a kétes szituációkban a hazai pálya előnyét is élvező Tolna megyeiek védelme pedig olykor fellazult, de ezt a Makó sem tudta kihasználni. Méhes Tibor együttese így négy fordulót követően három döntetlennel és egy vereséggel, így három ponttal áll, a következő héten pedig a szintén újonc Iváncsa ellen próbálhatja megszerezni első győzelmét.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 4. forduló

Szekszárdi UFC - Makói FC 0-0

Szekszárd, vezette: Jakab Géza (Mohos Milán, Molnár Máté).

Szekszárd:

Filipánics - Károly V., Fejes, Lékó (Rácz, 76'), Nagyváradi (Turi, 58'), Márton, Arena, Dallos, Kovács D., Budai, Hegedűs M. (Bata, 67'). Vezetőedző: Kvanduk János.

Makó:

Garamvölgyi - Sirokmán, Rakonczai, Tóth I., Szil (István, 59'), Vajna (Bánóczki - a szünetben), Varga R., Széll, Lipták, Babolek (Tóth T., 91'), Gémes. Vezetőedző: Méhes Tibor.

Sárga lap:

Bata (70'), Kovács D. (75'), Arena (82') ill. Babolek (35'), Lipták (49'), Széll (82'). Méhes Tibor:

"Igazságos volt az iksz, inkább azt hiányolom, hogy nincs egy kicsi szerencsénk, de le a kalappal a fiúk előtt. A kevés adódó lehetőségeinket sem tudjuk kihasználni, de dicséretes, hogy nem kaptunk gólt idegenben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.