Sport

Labdarúgás: az Algyő jutott a főtáblára

Labdarúgás: az Algyő jutott a főtáblára

2017. szeptember 6., szerda
Labdarúgás: az Algyő jutott a főtáblára

Szerdán este az utolsó, Csongrád megyének járó országos főtábla helyért lépett pályára az FK Szeged és az Algyő, a párharcból utóbbi együttes került ki győztesen.

A harmadik, Csongrád megyének az NB-s együtteseken kívül járó országos főtáblát jelentő helyért csatázott szerdán este az FK Szeged és az Algyő. A vendégek hamar kétgólos előnybe kerültek, a felnőttekhez nyáron felkerült Táncos Bence duplájának köszönhetően - azonban a diszkoszvetősök hasonlóan a pénteki, Csongrád elleni bajnokihoz, ezúttal is fel tudtak állni, és Antal Richárd hat perccel a rendes játékidő letelte előtt ki tudott egyenlíteni. Mindez azt jelentette, hogy a szabályok értelmében rögtön jöhettek a büntetők: ebből pedig az Algyő jött ki jobban, miután mind az öt büntetőjét értékesíteni tudta Takács Zoltán együttese, miközben a hazaiak egyetlen elrontott tizenegyese azt eredményezte, hogy az Algyő léphet ki harmadik együttesként a megyéből a Magyar Kupa országos főtáblájára.

Labdarúgó Magyar Kupa, Csongrád megyei selejtező, 5. forduló

FK 1899 Szeged - Algyő SK 2-2 (0-2)

-

büntetőkkel: 4-5

Szeged, Felső Tisza-parti stadion. Vezette: Brezovai Zoltán (Kádár Németh Zoltán, Minda Gábor).

FK Szeged:

Kurucsai - Zsilák T., Zsilák M., Prontvai, Lajkó (Szélpál, 51'), Hegyesi, Csuka (Rangos, 51'), Mannheim, Antal R., Dóra, Heredea. Vezetőedző: Kiss Balázs.

Algyő:

Siska - Makai (Bella, 56'), Kalapács, Szélpál, Csányi, Jernei, Farkas Sz., Daróczi, Kovács M. (Vékes - a szünetben), Gyurkovics (Lajkó, 75'), Táncos. Vezetőedző: Takács Zoltán.

Gól:

Prontvai (71'), Antal R. (84') ill. Táncos (17', 36').

Sárga lap:

Szélpál (64'), Csányi (70'), Daróczi (82').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.