Sport

Labdarúgás: a második félidőben kapott ki a Makó

Labdarúgás: a második félidőben kapott ki a Makó

2017. szeptember 16., szombat
Labdarúgás: a második félidőben kapott ki a Makó

Gól nélküli első félidőt követően gyorsan hátrányba került a Makó a Kozármisleny otthonában, s hiába vette át a mérkőzés irányítását, a hajrában lezárták a mérkőzést a hazaiak.

Nem a Csongrád megyei csapatok napja volt a szombati, hiszen mindhárom pályára lépő együttes vereséget szenvedett. A Makó a tavaly még NB II-es Kozármislenyhez látogatott, Méhes Tibor csapata továbbra is vár az első győzelmére a harmadosztályban. Az első félidő nem hozott gólt, de a második játékrész elején hamar bele kellett nyúlnia a makói vezetőedzőnek a csapatába, ugyanis a 47. percben megsérült Széll Kristóf, így kényszerűségből meg kellett bontani a vendégek védelmét. Ezt gyorsan kihasználta a hazai gárda, az 50. percben Mürrerlei Szabolcs góljával szerezték meg a vezetést. Ezután átvette a mérkőzés irányítását a Makó, több lehetősége is adódott az egyenlítésre, azonban előjött a csapat szokásos problémája, rendre hiba csúszott a befejezésekbe. Bár a vendégek mindent megtettek az egyenlítés érdekében, agresszívan, harcosan futballoztak, a 88. percben egy ellentámadásból lezárta a nyitott kérdéseket a Kozármisleny. A csereként beálló Grabarics Zoltán vette be Garamvölgyi kapuját, amivel beállította a 2-0-s végeredményt. A Makó a következő fordulóban a nagyon erős Tiszakécskét látja vendégül.

Labdarúgó NB III Közép csoport 6. forduló

Kozármisleny FC - Makói FC 2-0 (0-0)

Kozármisleny, Kozármisleny Stadion. Vezette: Bana Gergely (Perák András, Nagy Attila).

Kozármisleny:

Ivancsics - Márkvárt (Grabarics, 77'), Müllerlei, Tóth M., Hleba (Horvát, 58'), Városi, Kiss D. (Reith, 67'), Kocsis, Fiáth, Németh, Lantos.

Vezetőedző:

Kovács Zoltán.

Makó:

Garamvölgyi - Lipták, Tóth I., Széll (Vajna, 47'), Sirokmán, Tóth T. (István L., 75'), Rakonczai, Gémes, Bánóczki (Palotás, 80'), Varga R., Babolek.

Vezetőedző:

Méhes Tibor.

Gól:

Müllerlei (50'), Grabarics (88').

Sárga lap:

Tóth T. (68'), Sirokmán (78'), Gémes (84'), Garamvölgyi (88'), István L. (91') Méhes Tibor:

"Sajnos előjöttek a szokásos problémák, elkerülhető hibákat vétettünk védekezésben, Széll Kristóf sérülésével meg kellett bontani a védelmet, majd gyorsan kaptunk egy gólt. Ezután átvettük a mérkőzés irányítását, de nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket, így ismét vereséget szenvedtünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.