Sport

Kick-box: arattak a szegedi fiatalok Szkopjéban

Kick-box: arattak a szegedi fiatalok Szkopjéban

2017. szeptember 11., hétfő
Kick-box: arattak a szegedi fiatalok Szkopjéban

A szegedi Combat "D" SC és Yoko Team versenyzői is képviseltették magukat a Szkopjéban megrendezett WAKO Kick-box Utánpótlás Európa-bajnokságon, ahol ismét szép eredményekkel öregbítették a város hírnevét.

A nemzetközi megmérettetésen harminchét ország 1600 versenyzője vett részt. A magyar válogatott színeiben kadet 2 kategóriában a +65 kilogrammosok mezőnyében light-contact szakágban szerzett bronzérmet

Varga Dorina

. A Combat "D" SC versenyzője kick-lightban az ötödik helyen zárta a bajnokságot. A Yoko Team csapatából négyen is felállhattak a dobogóra. A klub versenyzői kadet 1 kategóriában, fighting point szakágban szereztek két ezüst- és két bronzérmet.

Bárdosi Inez

a -32 kilogrammosok mezőnyében állhatott fel a dobogó második fokára,

Haider Katrin

a -42 kilogrammosok mezőnyében tette meg ugyanezt.

Solymosi Bence

és

Nagy Bálint

a pódium harmadik fokára állhatott fel, előbbi a -42 kilogrammosok, utóbbi a -47 kilogrammosok mezőnyében. Haider és Solymosi a kadet 1 csapatversenyben is részt vettek, ahol szintén ezüstérmet zsebelhettek be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.