Sport

Kézilabda: szoros első félidő után biztos algyői siker

Kézilabda: szoros első félidő után biztos algyői siker

2017. szeptember 24., vasárnap
Kézilabda: szoros első félidő után biztos algyői siker

A DEAC-ot fogadta a ContiTech FKSE-Algyő a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának második fordulójában, s győzte le hét góllal.

Egy sztárral érkezett a vendég gárda, még pedig az 1986-os svájci világbajnokságon ezüstérmet elért magyar válogatott kapusa, Bíró Imre, mint a debreceni alakulat egyik vezetője, s a balátlövőjük, Bíró Ádám édesapja. Az első gólt a vendégek szerezték az első minutumban, majd 11 perces debreceni gólcsend következett, míg

Béleczki

háromszor,

Valaczkai

kétszer volt eredményes. A debreceniek időt kértek, s a 23. percre utolérték az algyőieket (8-8). Rengeteg helyzetet hagyott ki a hazai gárda és elsősorban

Kiss Olivér

jó teljesítményének köszönhetően egy góllal vezetett a szünetben. A fordulás után összeállt Kovács István csapatának védekezése, Kiss továbbra is remekül védett, így könnyű gólokat lőhetett az Algyő. Vancsics szélen brillírozott, Jóhn szép átlövés gólokat lőtt, így Kovács mester mindenkit pályára küldhetett, s ezt meg is hálálták a fiúk.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport

ContiTech FKSE-Algyő- Debreceni EAC NK Kft 28-21 (12-11)

Algyő 200 néző, vezette: Nagy, Túróczi.

FKSE-Algyő:

KISS O:- Béleczki 3, VANCSICS 9/2, DÖME 2, Valaczkai 2, Dolezsál 1, Velky 2/1. Csere: Stavri (kapus) Gazsó 1, JOHN 4, Teimel 1, Kocsis, Bella 1, Molnár 1, Magyar 1, Varga. Edző: Kovács István.

Kiállítás:

6 perc ill. 6 perc.

Hétméteres:

6/3 ill. 6/3. Kovács István:

"A meccs jól indult, megtudtuk csinálni a lerohanásokat, tudtuk mi fog történni a pályán. A félidő közepére elsősorban technikai hibáink, a kihagyott helyzeteink és a pontatlanná váló védekezésünk miatt magunkra engedtük a vendégeket. A folytatásban pontosítottuk a védekezésünket, és így könnyű gólokat tudtunk szerezni, és mindenki játéklehetőséghez jutott. Gratulálok a srácoknak!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.