Sport

Kézilabda: súlyos KSZSE vereség Gödön

Kézilabda: súlyos KSZSE vereség Gödön

2017. szeptember 18., hétfő
Kézilabda: súlyos KSZSE vereség Gödön

A biztató első heti játékot nagyon sima vereség követte a KSZSE-nél a női kézilabda NB I/B Keleti csoportjának második fordulójában.

A szegediek bizakodva készültek a mérkőzésre, hiszen az első fordulóban pontot szereztek, míg a hazaiak súlyos vereségbe szaladtak bele Orosházán. A találkozó első része még szoros, izgalmas mérkőzést hozott - bár már ekkor is voltak hibák - de Fodor védései életben tartották a reményeket a hazai pálya minden előnyét élvező Gödi csapat ellen. A félidő hajrája buta hibákkal zárult, így gyakorlatilag ekkor eldőlt a találkozó. A második játékrészben elveszítette tartását

Gaál Adrienn

csapata és nagyarányú vereséget szenvedett. Szombaton a kiváló játékerőt képviselő Eger érkezik az Etelka sora, a 18 órakor kezdődő találkozónak sem a szegediek az esélyesei, de ahogy mondani szokták, a labda kerek.

NB I/B női kézilabda bajnokság Keleti csoport 2. forduló

Gödi SE - Kézilabda Szeged SE 37–17 (18-10)

Göd 100 néző. Vezette: Búza Bence, Cseszregi Bence.

KSZSE:

FODOR– Kónya, Csoknyai 1, Lukács 5, Dobó 3, Csáki 1, Szűcs 3. Csere: Luczo (kapus), Szeder 1, Mike 1, Farkas Kitty, Szabó, Kocsis 1, Papp, Karácsonyi, Forgó 1.

Edző:

Gaál Adrienn.

Hétméteres:

5/3 ill. 3/3.

Kiállítás:

2 perc ill. 8 perc. Gaál Adrienn:

"25 percig harcoltunk, bár addig sem volt tökéletes a játékunk. Ezután semmi sem jött össze, még az ág is húzott minket. Ekkora különbség nincs a két csapat között."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.