Sport

Kézilabda: sikerrel vette az első akadályt az SZKKSE

Kézilabda: sikerrel vette az első akadályt az SZKKSE

2017. szeptember 11., hétfő
Kézilabda: sikerrel vette az első akadályt az SZKKSE

Hibákkal tarkított, nagy iramú mérkőzésen zsebelte be első győzelmét a PC Trade Szeged KKSE a női kézilabda NB I/B Keleti csoportjának első fordulójában.

Az ebben a régióban újoncnak számító Szentendrei NKE ellen kezdte meg bajnoki szereplését a bajnoki címre törő PC Trade Szeged KKSE a női kézilabda NB I/B Keleti csoportjának első fordulójában. Három nappal a bajnoki rajt előtt jelentette be a klub hivatalos honlapja a hírt, hogy a csapat egyik legjobbja, Szepesi Ivett magánéleti okok miatt Hódmezővásárhelyen folytatja pályafutását, így Bakó Botondnak az ő pótlása is fejtörést okozhatott. A kelleténél talán kicsit jobban izgultak a szegedi lányok, mint kellett volna, de az iramra és az akartra nem lehetett panasz. Többször is pontatlanul fejezte be támadásait az SZKKSE, ám ezzel együtt sem forgott veszélyben a szegediek győzelme, akik végül Berta Nikolett vezetésével nyolc góllal győzték le a Szentendrét.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 1.forduló

PC Trade Szeged KKSE - Szentendrei NKE 26-18 (12-10)

Szeged, Etelka sor. Vezette: Ágnecz Tamás, Sipos Ottó.

SZKKSE:

Dobó Mónika, Nagy Éva - Bató Lili 3/1, Dajka Bettina 4, Homoki Regina 3/1, Berta Nikolett 6, Bárány Krisztina 4/2, Miklós Kitti 2, Mikó Gréta 3, Speth Evelin, Egervári Petra, Molnár Imola 1.

Edző:

Bakó Botond. Bakó Botond:

"Hosszú és nehéz felkészüléssel a hátunk mögött kezdtük el a bajnokságot. Fáradtság és sok hiányzó volt a mai mérkőzésen, 12 játékost tudtunk nevezni. A lányok kicsit jobban izgultak a kelleténél, sok idő kellett a gátak átlépéséhez. Meg kell nyugodnunk, azt a tempót és kreatív játékot kell játszanunk, mint a felkészülés alatt, de nem aggódok, meg fogjuk oldani a feladatokat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.