Sport

Kézilabda: kettőből kettő az algyői lányok szombati mérlege

Kézilabda: kettőből kettő az algyői lányok szombati mérlege

2017. szeptember 24., vasárnap
Kézilabda: kettőből kettő az algyői lányok szombati mérlege

Az FKSE-Algyő ifjúsági és felnőtt csapata is legyőzte a Gyomaendrődöt.

Mivel az előző kiírásban mindkét meccsüket elvesztették az algyői lányok a női ifjúsági bajnokságban a végül bajnok gyomaiak ellen, égtek a bizonyítási vágytól, s bár a játékuk még elmaradt az edzőjük által elvárttól, behúzták a rangadót.

Női ifjúsági III osztály Dél-keleti csoport

FKSE-Algyő-Gyomaendrődi NKSE 27-20 (13-10)

Algyő, 200 néző. Vezette: Hovány, Ubornyák.

FKSE-Algyő:

Szabadkai - Fejes 12/4, Dudás 6, Benák 4/2, Ágoston 1, Sávai 1/1, Korom. Csere: Koncz (kapus) Túri 3, Mircse, Balog, Székesi.

Edző:

Almási Dóra

Kiállítás:

16 perc ill. 8 perc.

Hétméteres:

8/7 ill. 7/3. Almási Dóra:

"Álmos és bátortalan játék jellemezte a mai mérkőzésünket. Ez még nem az a játék, amit látni szeretnék, de örülök az eredménynek és gratulálok a lányoknak."

Nem volt egy súlycsoportban a két gárda

Az NB II Dél-keleti csoportjában szereplő felnőtt gárdának közel sem kellett annyira megizzadnia mint a fiataloknak, Arany Zoltán együttese második mérkőzését is nagyon magabiztosan húzta be. Egy 7-0-s rohammal adta meg az alaphangot a hazai csapat, majd a 23. percben már 13-4-et mutatott az eredményjelző, a második félidő közepére pedig már 15-re hízott az algyői előny. A vezetőedző valamennyi játékosának lehetőséget adott a 38-19-re megnyert összecsapáson.

Női kézilabda NB II Dél-keleti csoport

FKSE-Algyő-Gyomaendrődi NKSE 38-19 (17-7)

Algyő, 200 néző. Vezette: Hovány, Ubornyák.

FKSE-Algyő:

DÁVID D.- Gercsó 3/1, Velki 7, DÁVID ZS. 5, Kozma 1, DRAXLER O. 7, Aracsi 4. Csere: ARADI, Szabadkai (kapusok), FARAGÓ, Reigl 1, Csányi 3/2, Fejes 2. Szűcs 2, Molnár 3/1.

Edző:

Arany Zoltán.

Kiállítás:

10 perc ill. 6 perc.

Hétméteres:

6/4 ill. 8/4. Arany Zoltán:

"Ez a mérkőzés is eldőlt már a 15. percre. Utána gyakorolhattuk a védekezési és támadási variációkat. Mindenki játéklehetőséget kapott, s így mindenki átérezhette a győzelem ízét! Szombaton az újonc Újkígyóshoz utazunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.