Sport

Női labdarúgás: gólzáporos mérkőzésen jutott tovább a Szent Mihály a kupában

Női labdarúgás: gólzáporos mérkőzésen jutott tovább a Szent Mihály a kupában

2017. augusztus 19., szombat
Női labdarúgás: gólzáporos mérkőzésen jutott tovább a Szent Mihály a kupában
szent_mihaly-monor016kf

Megnyerte idei első tétmérkőzését a Szent Mihály női labdarúgó csapata. Cserenkó Szabolcs lányai a Monort búcsúztatták a Magyar Kupában.

Első tétmérkőzésére készült a Szent Mihály a 2017/2018-as szezonban.

Cserenkó Szabolcs

tanítványai a Monor otthonába látogattak a Magyar Kupa első fordulójában. A csapatok legutóbbi találkozásakor 3-3-s döntetlen született Monoron és ezúttal sem volt hiány gólokban. A 16. percben

Török Lilla

találatával szerezte meg a vezetést a vendég szegedi gárda, majd

Szélpál Nóra

duplázta meg az előnyt, egy perccel később pedig már 0-3 állt az eredményjelzőn, Török Lilla másodszor is bevette

Bakó Dóra

kapuját, így gyakorlatilag öt perc alatt eldöntötte a továbbjutás sorsát a Szent Mihály. A 28. percben érkezett a hazai szépítés

Pirót Terézia

révén, ám a 37. percben ismét három gólra hízott a szegedi előny. Egy tizenhatoson belül elkövetett szabálytalanságot követően Török Lilla megszerezte harmadik gólját is tizenegyesből, így 4-1-s Szent Mihály vezetéssel vonultak szünetre a csapatok. A második játékrészben egy-egy találat született itt is, ott is, előbb Pirót Terézia szerezte meg második gólját, majd Szélpál Nóra követte a példáját, így Cserenkó Szabolcs együttese 5-2-s győzelmet aratott és továbbjutott a Magyar Kupa következő körébe. Legközelebb egy hét múlva lépnek pályára a szegedi lányok, a Szent Mihály a Kelen SC otthonában kezdi meg a bajnoki szezont.

Labdarúgó női Magyar Kupa, 1. forduló

Monori SE - Szent Mihály 2-5 (1-4)

Monor, Balassi Bálint utcai Stadion. Vezette: Fehér Renátó (Lakatos Nikoletta, Király Zoltán).

Monor:

Bakó - Kókai (Gólik, 29'), Deák, Pirót, Schermann, Nagy V., Tenczel, Nagy M., Pünkösd, Teleki, Cilingir (Bagó - a szünetben).

Szent Mihály:

Schildkraut (Tóth Zs., 60') - Temesváry, Harcel, Szil, Guth, Zimányi Kovács, Szántó, Sasvári (Kalocsay - a szünetben), Frankó, Szélpál, Török.

Vezetőedző:

Cserenkó Szabolcs.

Gól:

Pirót (28', 67') ill. Török (16', 21', 37' - a harmadikat tizenegyesből), Szélpál (20', 76').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.