Sport

Műfüves pályával ünnepelte az államalapítást Mindszent

Műfüves pályával ünnepelte az államalapítást Mindszent

2017. augusztus 23., szerda
Műfüves pályával ünnepelte az államalapítást Mindszent
mindszent_mufu_08_20_4

Elkészült a mindszenti műfüves labdarúgó-pálya, amit az augusztus 20-i nemzeti ünnep keretein belül adtak át a városban.

Augusztus huszadikán adták át Mindszenten az elkészült, 20x40 méteres műfüves labdarúgó-pályát. Ez által a településen korábban megújult, kornak megfelelően felújított öltöző mellett újabb elemmel bővült a sporttelep. Az ünnepélyes átadón Mindszent polgármestere,

Zsótér Károly

elmondta, a város több nyertes pályázattal is bír, ennek egyik része a műfüves pálya.

Farkas Sándor

, a térség országgyűlési képviselője a kormányzat szerepvállalását, valamint a mindszentiek tettrekészségét és aktivitását méltatta.

Nógrádi Tibor

, az MLSZ Csongrád megyei területi igazgatója úgy fogalmazott, a magyar labdarúgás régi adósságát teljesítette Mindszent városa felé ezekkel a nyertes pályázatokkal. "Nagyra tartjuk ezt a nagy patinájú klubot, a múltjával és jövőjével együtt. Gyarmati Mihály munkája, és a mindszenti Mocorgókban futballozó rengeteg tehetséges gyermek kiemelkedő, várjuk vissza a mindszentieket a megyei I. osztályba, ami a település labdarúgásának minimum szintje" - nyilatkozta az átadón Nógrádi Tibor. A beszédeket követően

Salamon László

plébános megáldotta az átadott pályát és az azt használókat. A város és a labdarúgás vezetőiben is megfogalmazódott a következő beruházási igény, ami egy lelátó megépítését jelentené a centerpálya mellé. Ennek a lehető leghamarabb időn belüli megvalósítására ígéretet kapott Mindszent, amely ezzel a fejlesztéssel igazi ékszerdobozzá válhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.