Sport

Labdarúgás: elszenvedte első vereségét az NB III-ban a Makó

Labdarúgás: elszenvedte első vereségét az NB III-ban a Makó

2017. augusztus 27., vasárnap
Labdarúgás: elszenvedte első vereségét az NB III-ban a Makó

Először kapott ki az NB III-ban az újonc Makói FC: Méhes Tibor együttese odahaza a Szentlőrinccel szemben maradt pont nélkül.

Két döntetlent követően próbálta megszerezni első győzelmét a Makói FC az NB III Közép csoportjában, a harmadik játéknapon a Szentlőrinccel találkoztak a hagymavárosiak. Nem kezdtek jól a hazaiak, a hetedik percben egy felesleges szabálytalanságot követtek el a tizenhatoson belül, ami után jogos büntetőt lőhetett a Szentlőrinc,

Dudás Dániel

pedig nem is hibázott, ezzel megszerezték a vezetést a vendégek. A félidő második felére ugyan egyre jobban összeállt a makóiak játéka, ennek eredményeképpen

Babolek Zoltán

szépen lekészített labdáját

Lipták Ákos

tekerte

Pacéka Norbert

kapujába, így még a szünet előtt sikerült egyenlítenie a Makónak. A folytatásban akár a vezetést is megszerezhette volna a hazai együttes, de a kapu előtt pontatlan volt - nem úgy a Szentlőrinc, a vendégek egy jobbról indított keresztlabda után a csereként beállt

Virag Szilárd-Jánosnak

köszönhetően ismét előnybe kerültek. Ugyan volt még lehetősége a Makónak arra, hogy legalább egy pontot otthon tartson, de ordító helyzetekben is hibáztak a hazaiak - így az újonc elszenvedte első vereségét a harmadosztályban. A Makói FC a következő fordulóban jövő szombaton a Szekszárd otthonában lép pályára.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 3. forduló

Makói FC - Szentlőrinc SE 1-2 (1-1)

Makó, vezette: Hanyecz Bence (Flinta Zoltán, Zahorecz Roland).

Makó:

Garamvölgyi - Rakonczai, Sirokmán, Takács J., István (Szil, 64'), Tóth T. (Bánóczki - a szünetben), Varga R., Lipták, Széll, Babolek, Gémes.

Vezetőedző:

Méhes Tibor.

Szentlőrinc:

Pacéka - Németh M., Zelenyánszki, Havas, Vágner, Hampuk (Tóth A., 64'), Fenyvesi, KEresztes, Bodor (Virag - a szünetben), Mayer (Temesvári, 78'), Dudás.

Vezetőedző:

Turi Zsolt.

Gól:

Lipták (44') ill. Dudás (7' - tizenegyesből), Virag (64').

Sárga lap:

Széll (46') ill. Bodor (46'), Fenyvesi (60'). Méhes Tibor:

"Nem játszottunk jól, megvoltak a helyzeteink, de ezeket nem tudtuk értékesíteni, miközben hátul égbekiáltó hibákat követtünk el, ebben az osztályban pedig ezt a csapatok már kihasználják. Így nem lehet mérkőzést nyerni, önmagunkat vertük meg."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.