Sport

Labdarúgás: új csapat épül a nyáron Ásotthalmon

Labdarúgás: új csapat épül a nyáron Ásotthalmon

2017. július 6., csütörtök
Labdarúgás: új csapat épül a nyáron Ásotthalmon
mako_asotthalom01_gs

Alapos változáson megy keresztül az Ásotthalmi TE a nyáron: Kószó Lászlónak gyakorlatilag új csapatot kell építenie a következő szezonra.

Az előző idényben negyedik helyen végzett Ásotthalmi TE-nek szinte egy csapatra való játékos pótlását kell megoldania a következő szezon rajtjáig. Mint azt portálunknak a gárda edzője,

Kószó László

megerősítette, összesen 10 játékos hagyta el a csapatot. Két futballista,

Kazi László

és

Mihalkó Máté

Bács-Kiskun megyében folytatja, előbbi visszatér korábbi együtteséhez, Kelebiára, míg utóbbi a Kiskunhalashoz szerződött.

Balogh Ádám

felhagy a labdarúgással,

Mihalkó Gergő

és

Szabó Tamás

új klubja nem ismert,

Vékes Martinra

pedig műtéte miatt nem számíthat a tréner.

Hatvani István

Sándorfalvára távozott,

Puhalák Nimród

sorsa pedig kérdéses - mellettük az pedig már biztosnak tekinthető, hogy a csapat kapusa,

Vasas Gábor

a Békés megyei Méhkeréket választotta, míg

Dürgő Péter

is új csapatot keres. A klub tárgyal a lehetséges érkezőkről, ám egyelőre még nem született egyezség egyik kiszemelttel sem. Mint Kószó László hozzátette, azon lesznek, hogy minél hamarabb kialakuljon a csapat kerete, amiben várhatóan több fiatal is szerepet kap. Az Ásotthalmi TE július 11-én kezdi a felkészülést a következő idényre, majd szombaton, július 15-én 10 órától a Kiskunhalas ellen hazai környezetben játssza első felkészülési mérkőzését, öt nappal később pedig a Kelebia ellen, július utolsó hétvégéjén pedig a Kecel ellenében gyakorol a homokháti együttes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.