Sport

Labdarúgás: egyéni támogató segíti Vágó Fanny eredményes játékát

Labdarúgás: egyéni támogató segíti Vágó Fanny eredményes játékát

2017. július 31., hétfő
Labdarúgás: egyéni támogató segíti Vágó Fanny eredményes játékát
magyarorszag_oroszorszag_vago_fanny_mlsz

Három új pár cipővel, valamint klub és nemzetközi színtéren aratott győzelmek után járó prémiummal segíti egy vállalkozó a szegedi női válogatott labdarúgó, Vágó Fanny karrierjét.

Egyéni szponzor segíti a folytatásban a magyar válogatott labdarúgó, Vágó Fanny szereplését. Az osztrák St. Pölten játékosa egy céggel kötött megállapodásnak köszönhetően három pár, csúcskategóriás futballcipő mellett nyertes bajnoki, illetve válogatott mérkőzéseket követően, valamint az esetleges Eb, vb-szereplésre való kvalifikáció esetén, és a Bajnokok Ligájában való továbbjutás okán juthat prémiumhoz. „A fiúknál itthon már több olyan NB I-es játékost is láttam, akinek volt ilyen lehetősége. Külföldön, a női fociban már csináltak ilyet, a Puma például nagyon támogatja a női labdarúgókat. Nagyon nagy dolog, hogy most Magyarországon is sikerült ilyet összehozni, hátha ezáltal még több olyan ember támogatja majd a női futballistákat, ami előreviheti a női labdarúgást, legyen szó bármilyen apróságról” – fogalmazott Vágó Fanny, akit egy barátja segített abban, hogy létrejöjjön ez a megállapodás. A nevezett segítő egyébként nem csak Fannyt, hanem több hazai női labdarúgót is segít valamilyen formában saját érdekén kívül. Hozzátette, a kapott cipők megkönnyítik szereplését, már csak azért is, mert ezek olyan összegbe kerülnek, amit kevés női labdarúgó engedhet meg magának. Ezek a cipők a futballisták munkaeszközének tekinthetőek, így a hétköznapok során is nagy segítséget nyújtanak Fannynak. „Számomra is jól esett ez a felajánlás. Régebben csináltam úgy, hogy más cipőben edzettem, mint amiben játszottam, de sokkal jobb, hogyha abban gyakorlok, mint amiben játszok. Az lenne a célom, hogy felhívjam a kisebb-nagyobb vállalatok figyelmét, hogy segítsék a női futballt. Ebben is van már potenciál, ott vagyunk a televízióban, Magyarországon is egyre jobban elfogadják a női labdarúgást” – mondta portálunknak a 94 válogatott mérkőzésén 50 gólt szerző támadó. Vágó Fannyék július 11-én kezdték meg a felkészülést az új szezonra, két edzőmeccsen pedig már túl is vannak. Bár fárasztó időszak közepén vannak, de a csapaton belül mindenki tisztában van vele, hogy ezt a munkát el kell végezniük annak érdekében, hogy a Bajnokok Ligájában, októberben esedékes párharc során jól szerepeljenek. „Szerencsére is szükségünk lesz a sorsoláskor, de legutóbb is bebizonyítottuk, hogy egy Bröndby kategóriájú csapat ellen is van esélyünk. Izgatottan várjuk a sorsolást, augusztusban derül ki, hogy kik jutottak tovább, utána tudjuk meg, ki lesz az ellenfelünk” – tért ki a közeljövő kihívásaira Vágó Fanny.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.