Sport

Ősztől újra pályán a korábbi élvonalbeli futsalos

Ősztől újra pályán a korábbi élvonalbeli futsalos

2017. június 30., péntek
Ősztől újra pályán a korábbi élvonalbeli futsalos
mako_asotthalom08_gs

Nem először keserítették meg a sérülések Dürgő Péter karrierjét, azonban a futsal NB I-es tapasztalatokkal is bíró játékos visszatér a megye pályáira a következő szezontól.

Tavaly november 26-án, a Szőreg ellen aratott 11-0-s győzelem alkalmával lépett utoljára pályára

Dürgő Péter

az Ásotthalom megyei I. osztályú csapatában - ezt követően viszont a teljes tavaszi idényt kihagyta, még a kispadra sem ült le a szezon második felében. Mint elárulta, ennek egy téli teremtornán összeszedett sérülés volt az oka, ami miatt kénytelen volt kihagyni a szezon hátralévő részét, mindezt pedig egy rossz földre érés okozta. "Először azt hittem, eltört a bokám, de a szalagok teljesen leugrottak a talpamig, valamint sajnos a sarokcsontom úgy begyulladt, hogy egész félévben ezzel küzdöttem. Engem már ennyi idősen is utolértek a sérülések, ettől függetlenül ősszel ismét futballozni fogok. Hogy hol, az még kiderül" - mondta a 28 éves játékos, akinek így mindössze 13 meccs jutott az Ásotthalomban az idei évad során, az pedig biztosnak tűnik, hogy nem marad a homokháti együttesnél. A folytatásról annyit elárult, a megyehatárt nem szeretné átlépni, így vélhetően egy megyei I. osztályú klubnál játszik majd a következő idényben. Sérüléséről kifejtette, ez már a múlté, így rendben el tudja kezdeni majd a felkészülést új csapatánál. A korábban egy combsérüléssel is hosszú időt kihagyó futballista az UTC mellett a Haladás, és a Rába ETO NB I-es futsal csapatában is játszott, majd hazatért az SZTE EHÖK SE-hez, azonban a csapat visszalépésével egy időre futsal nélkül maradt - ugyanakkor a sportág ezen szakágát sem adta fel, még ha jelenleg a városban is nincs is felnőtt futsal együttes. "Nem szeretnék Szegedről elmenni, de nem szeretnék a futsaltól sem elszakadni. Imádom a futballt, így nagyon várom már, hogy újra játsszak" - tette hozzá a Csongrád megyébe 2015 nyarán visszatért játékos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.