Sport

Ritmusos éremeső Magyarkanizsán

Ritmusos éremeső Magyarkanizsán

2017. április 26., szerda
Ritmusos éremeső Magyarkanizsán
ritmus_magyarkanizsa

Hatalmas nemzetközi sikert ért el a szegedi Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió a múlt hétvégén Szerbiában megrendezett 25. Euroshow Dance Fest táncversenyen.

A jubileumi eseményen a táncsikola tizenhárom produkcióval indult és végül közülük minden egyes táncos a dobogóra állhatott. Egy harmadik hely, három ezüst- és kilenc aranyéremmel jöttek haza a táncosok, akik hiphop stílusban versenyeztek szóló, duó, kiscsoport és nagycsoport kategóriákban, a minitől a felnőtt korosztályokig. A magyarkanizsai versenyen szerb, horvát, szlovén, szlovák és román csapatokat sikerült megelőzniük.

Tombácz Hajnalka

, a tánciskola vezetője és koreográfusa elmondta, hogy nagyon büszke az összes tanítványára, de különösen arra, hogy a kétnapos verseny fináléjában három kategóriában is párbajozhattak a fesztivál pénzdíjáért, ahol végül a

Bárkányi Dóra - Sléber Ádám

duó, valamint a Ritmus Rocks is győzni tudott, profi felnőtt formációjuk, a Ritmus Infinity pedig egyetlen szavazattal maradt le a különdíjról.

25. Euro Show Dance Fest - Eredmények

Hip-hop Mini szóló - Berta Noémi 1.hely Hip-hop Youth szóló - Ferenczi Fanni 1.hely, Mészáros Emma 3.hely Hip-hop Youth csoport - Ritmus Boom 1.hely Hip-hop Youth formáció - Ritmus KidzZz 2.hely Hip-hop junior csoport - Ritmus on Fire 1.hely Hip-hop junior szóló - Gulyás-Szabó Nikolett 2.hely Hip-Hop junior formáció - Ritmus B.O.S.S. 1.hely Hip-hop felnőtt szóló - Gera Vilma 1.hely Hip-hop felnőtt duó - Bárkányi Dóra&Sléber Ádám 1.hely, Veverka Szintia&Pintér Szabolcs 2.hely Hip-hop felnőtt csoport - Ritmus Rocks 1.hely Hip-hop felnőtt formáció - Ritmus Infinity 1.hely

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.