Sport

Labdarúgás: gól nélküli SZEOL-remi húsvét vasárnapján + FOTÓK

Labdarúgás: gól nélküli SZEOL-remi húsvét vasárnapján + FOTÓK

2017. április 16., vasárnap
Labdarúgás: gól nélküli SZEOL-remi húsvét vasárnapján + FOTÓK
szeol-kozarmisleny015kf

Csak küzdelem, gól nem: a SZEOL helyzetén nem sokat segítő 0-0-t játszott Zoran Kuntic együttese a Kozármislennyel.

Ezúttal egy olyan ellenfél várt a SZEOL SC-re, amellyel szemben reális győzelmi esélyei lehettek, hiszen az NB II harmincadik fordulójában a szintén kieső helyen álló Kozármislenyt fogadták Zoran Kuntic tanítványai. A vendégek az első támadásukból rögtön veszélyeztettek, de a lapos centerezésnél Miroslav Grumic végül lemaradt. A folytatásban már nem volt ennyire aktív a Baranya megyei együttes, a SZEOL előtt pedig bő húsz percet követően adódott az első komolyabb lehetőség, ekkor egy jobbról középre érkező labdát Buzási Péter fejelt kevéssel a keresztléc fölé. A Kozármisleny inkább átlövésekkel próbálkozott a félidő hátralévő részében, azonban Leindler Domonkostól nem volt szükség komoly bravúrra. A szünet után sem változott a játék képe, mindkét csapat ugyan győzelemre játszott, de komolyabb fölénybe egyik együttes sem tudott kerülni - és a ziccerek sem záporoztak. A játékrész felénél előbb Buzási, majd Péter Antal is gólt lőhetett volna, de előbbi közelről fölé vágta a labdát, utóbbi pedig kiszorított helyről nem tudta elrúgni az ezúttal kiállítás-gyanús szituáció nélkül játszó Helesfay Donát mellett. A hajrában előbb Rácz László, majd Gál Szabolcs is nagy mentést mutatott be hátul - és bár mindkét együttesnek megvoltak a lehetőségei arra, hogy gólt szerezzen, Húsvét első napján sem a SZEOL, sem a Kozármisleny nem talált be, így igazán egyik csapat sem lehetett boldog a meccs lefújását követően. A kék-feketék ezzel továbbra is a huszadik helyen állnak, a következő fordulóban pedig az előttük álló Cigándot fogadják április 23-án 17 órától.

Szeged, SZVSE-stadion, 400 néző
2017. április 16., 16.30
SZEOL SC
Kozármisleny
Vége a mérkőzésnek.
Játékvezető: Molnár Attila * Asszisztens: Pápai Zoltán, Csatári Tibor
0
-
0

Merkantil Banki Liga NB II. 30. forduló

SZEOL SC - HR-Rent Kozármisleny 0-0

Szeged, SZVSE-stadion, 400 néző. Vezette: Molnár Attila (Pápai Zoltán, Csatári Tibor).

SZEOL:

Leindler - Ikonomu, Gál, Rácz, Fehér, Buzási, Nagy R., Vágó, Kéri, Beretka (Ferkó, 62'), Péter (Tomisic, 90').

Vezetőedző:

Zoran Kuntic.

Kozármisleny:

Helesfay - Milutinovic, Kirchner, Causic, Kemény (Tóth M., 82'), Varga M., Beke, Kocsis, Nagy E., Gubacsi, Grumic.

Vezetőedző:

Szanyó Károly.

Gól:

Sárga lap:

Fehér (63'), Kéri (68') ill. Varga M. (30'). Zoran Kuntic:

"Egy nem túl szép meccsen mindkét csapat nyerni akart, de görcsösek voltunk. Nekünk és az ellenfelünknek is volt pár gólhelyzete, de mondhatni, reális az eredmény. Az iksz nekünk nem segít, de a játékosokat nem tudom megfeddni, mert mindent megtettek. Jövő héten megpróbáljuk megverni a Cigándot."

Szanyó Károly:

"A végelszámolásnál dől el, hogy mennyit ér a ma szerzett egy pont. Sopronban megszakadt egy sorozatunk, amikor egy vitatható ítélet után a 93. percben kaptunk gólt, azóta keressük önmagunkat. Két pozitívuma volt a mai meccsnek: nem kaptunk gólt, és letelt az eltiltásom. Igazságos döntetlen született, egyik csapatnak sem volt hatalmas helyzete. Talán egy Kuntic-jellegű egyéni játékos hiányzott, aki eldönti a mérkőzést, nekem a fociból az egyéniségek hiányoznak, akik eldöntenének egy-egy ilyen meccset. Azt is mondtam a játékosaimnak, hogy ne becsüljék le az ellenfelet, ahogy hallom a célokat, lehet, hogy most visszaesik egy osztályt a SZEOL, de vannak olyan játékosai és háttere, amivel visszakerülhet az NB II-be, egy jó Szegedre szükség is van a másodosztályban."

Online közvetítésünk

VÉGE
90+3'
Ez a vége: nem láthattunk ma gólt, ezzel pedig igazából egyik csapat sincs beljebb.
90'
Még egy szegedi csere: Péter helyett Tomisic.
86'
Szerencsére Nagy Erik fölé küldi.
85'
Ez érdekes: Molnár játékvezető fut ki az asszisztens jelzésére az oldalvonalhoz, a kolléga azt jelzi, Leindler kilépett a labdával a kirúgásnál, így 16 méterről jöhet szabadrúgással a Kozármisleny.
82'
Vendég csere: Tóth Márk váltja Keményt a Mislenyben.
81'
Megint Buzási közelről, ismét egy szöglet után - de ez is a kapu fölé megy közelről.
80'
Megélénkült a meccs, helyzet itt és ott is: Grumicnak ívelik fel a labdát, Leindler kijön, de a csatár elpöcköli mellette, Gál viszont kihúzza, még mielőtt a kapuba kerülne - a túloldalon Péter lép ki középen, a kifutó Helesfay mellett azonban nem tudja elrúgni.
77'
Rácz ment óriásit, miután Beke cselezte be magát az ötös sarkára, majd ellőtte a hosszú alsó fele, de Rácz a gólvonal elől kivágta - ez komoly helyzet volt!
75'
Megkezdődik az utolsó negyed óra: egyre kevesebb ideje van a csapatoknak arra, hogy döntésre vigyék, talán ez az iramban is meglátszik majd.
68'
Kéri faultol a felezőnél, ő is besárgul.
67'
Ez kevésen múlt, Péter remek kiugratását sarokkal próbálta maga elé tenni a középen kibújó Kéri, de nem sikerült két védő szorításában meglógnia.
66'
Buzási fogja a fejét: Ferkó szöglete lecsorog elé az ötösre, azonban kapásból a kapu fölé vágja.
63'
Fehér késik egy ütemet, nagyot kiált az ellenfele, övé a meccs első szegedi sárgája.
62'
Először Zoran Kuntic változtat: Beretka helyett Ferkó a pályán.
59'
Eltelik az első negyed óra a második félidőből, tulajdonképpen komolyabb esemény nélkül: úgy néz ki, ma is egyetlen megmozdulás, vagy hiba dönthet. Nagy Richárd némi ápolást követően tudja folytatni a játékot.
53'
Egy lapos átlövés Nagy Eriktől, azonban ballábas kísérlete elmegy keresztbe, nincs, aki beleszúrna. Nagyjából hasonló mederben folyik tovább a meccs.
46'
Folytatódik a meccs, a szünetben egyik mester sem változtatott csapatán.
SZÜNET
45'
Hosszabbítás nélkül ér véget az első félidő: a Kozármisleny ugyan aktívabban kezdett, de teljesen egált mutat a meccs képe az eddigi 45 perc során, a vendégek inkább átlövésből próbáltak gólt szerezni, a SZEOL belőtt labdái pedig egy kivétellel nem jelentettek veszélyt Helesfay kapujára.
44'
Komoly lehetőség szabadrúgásból: szinte a kapuval szemben lőheti el Nagy, de kilövi az egyik mislenyit a falból.
39'
Megint Kirchner lő, de ezúttal laposan - ez sem talál kaput. Ezekből lehet még veszélyt teremteni, és talán a SZEOL is pár távoli lövéssel komolyabban megdolgoztathatná Helesfay-t.
35'
Kemény ad be kapásból jobbról - Grumic picit lecsúszik róla, de talán lesen is volt, mindenesetre Leindler begyűjti. Főképp mezőnyjáték, az első gól ezen a meccsen is sokat jelenthet.
30'
Varga csúszik oda keményen hátulról Kérinek az oldalvonal mellett, övé a meccs első sárgája.
23'
Az első komolyabb helyzet: egy jó szegedi szöglet után a jobb oldalra kerül a labda, Nagy beadását pedig a lendületből érkező Buzási fejeli centikkel a keresztléc fölé.
21'
Leindler higgadt, kicselezi Keményt is, úgy tud tisztázni hátul. Kiegyenlített meccs egyébiránt, mezőnyben sem alakít ki egyik csapat sem fölényt.
14'
Kemény lép ki a bal oldalon Ikonomu mellett, az alapvonalról ível középre, de Leindler jól jön ki a kapujából, és lehúzza a labdát.
11'
Causic áll oda egy 18 méterről, egészen jó szögből járó szabadrúgáshoz, azonban lapos labdája elcsorog a bal kapufa mellett.
5'
Előbb Péter majdnem meg tudja szerezni a tizenhatoson belül ellenfelétől, majd Kirchner lő el jó húsz méterről egy labdát, de jócskán kapu fölé tüzel.
1'
Rögtön az első támadás veszélyt hordoz magában, jobbról húzott középre jóformán az alapvonalnál Beke, de lapos beadását végül nem tudta kapásból elrúgni Grumic.
1'
A Kozármisleny kezdte a meccset. A SZEOL kék-feketében, a vendégek piros felsőben, fehér nadrágban játszanak.
16.09 - A két csapatot 14 pont választja el a tabellán egymástól: bár a Misleny is kieső helyről várhatja a mai meccset, a SZEOL-nak egy siker tehát duplán fontos lenne a mai siker, hiszen még egy komoly hajrával lehetne számolgatni a hátralévő fordulókra. 15.59 - Köszöntjük olvasóinkat a SZVSE-stadionból: Húsvét vasárnapján győzelemben reménykedik a SZEOL, amely a szintén a bent maradásért küzdő, tavalyi nagy rivális Kozármisleny ellen próbál meg hosszú idő után 3 pontot szerezni. A mérkőzés Molnár Attila sípszavára 16.30-kor kezdődik!

A találkozó elé

Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.