Sport

Felavatták Üllés gyönyörűen felújított futballpályáját + FOTÓK

Felavatták Üllés gyönyörűen felújított futballpályáját + FOTÓK

2017. április 2., vasárnap
Felavatták Üllés gyönyörűen felújított futballpályáját + FOTÓK
ulles_palyaavato_ulles_csengele_merkozes08_gs

Teljes talajcsere és füvesítés, másfél évnyi gondos előkészítő munka után vehették birtokba labdarúgópályájukat az üllésiek.

Hosszú ideig vártak rá az üllési futballisták, hogy ismét hazai környezetben fogadhassák ellenfeleiket a megyei II. osztályban, de megérte türelmesnek lenniük, hiszen kiválóan előkészített, pompás labdarúgópályára futhattak ki szombaton, immár saját közönségük előtt. Az újrabemutatkozás fantasztikus mérkőzést hozott, és bár végül a vendég Csanytelek örülhetett igazán 4-3-as diadalának, a helyiek is elégedetten távozhattak, hiszen nagyszerű beruházással gazdagodott településük, sporttelepük és sportegyesületük, és immár minden adott a fejlődéshez, az előrelépéshez. Másfél év szívós, aprólékos munkájának gyümölcsét avatták fel április 1-jén, a modern öltözőépület mellett építették fel immár az új focipályát Üllésen. A település hepehupás grundja korábban Csongrád megye egyik legrosszabb minőségű nagypályájának számított, égetően szükség volt tehát erre a beruházásra. A füvesítést teljes talajcserének kellett megelőznie. A pályaépítésbe befektetett rengeteg áldozatos munkát, valamint az Üllési Ifjúsági SE sportolóinak türelmét

Nagy Attila Gyula

polgármester köszönte meg az átadóünnepségen. Hosszú időn át futballoztak idegenben az üllésiek, akik most minden eddiginél jobban örülnek annak, hogy visszatérhettek az édes otthonba.

Nógrádi Tibor,

az MLSZ megyei igazgatója pedig egyfajta kegyelmi állapotról beszélt, amit most az üllési labdarúgás élvezhet. Emlékeztetett, nem csupán a pálya állapota hagyott korábban bőven kívánnivalót maga után, a régi öltöző olyannyira alkalmatlan volt a megye II-re, hogy ha a középpályássor be akart menni taktikai értekezletre, akkor előbb a védőknek ki kellett jönniük onnan. Örömtelinek nevezte azt is, hogy nemrégiben műfüves pályával is bővült a helyi sporttelep, és szabadtéri kondipark is létesült itt. Úgy fogalmazott, immár minden infrastrukturális feltétel adott ahhoz, hogy újabb aranykora felé haladjon az üllési futball.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.