Sport

Vízilabda: visszajött a mélyből, de kikapott az Egertől a Szeged + FOTÓK

Vízilabda: visszajött a mélyből, de kikapott az Egertől a Szeged + FOTÓK

2017. március 4., szombat
Vízilabda: visszajött a mélyből, de kikapott az Egertől a Szeged + FOTÓK
szeged-eger021kf

Mondhatni papírforma, de közel sem volt sima az Eger sikere szombat délután az újszegedi sportuszodában.

Az autópályán kialakult dugó miatt fél órával később kezdődött a ContiTech Szeged Diapolo Eger elleni mérkőzése: a találkozón az eltiltott Varga Péter helyett Barna Tamás irányította a szegedieket. Az első negyed 3-3-s döntetlenjét követen a második nyolc perc elején először alakult ki kétgólos különbség, miután Hárai Balázs volt eredményes. (3-5) Sőt, néggyel is meglépett az Eger, Erdélyi Balázs bedobta az ötöst, így nagy hátrányba került a Szeged. Hét gólt is kapott a második negyedben a Tisza-parti csapat, amelynek nem működött a védekezése, az Eger nem éppen fáradtan mozgott a hétközi Bajnokok Ligája csata után, így a nagyszünetben 10-5-re vezetett az Eger. A harmadik negyed elején dupla annyi lőtt gólnál jártak a vendégek, mint a Szeged, (6-12) azonban innen mégy Vukicevic találata után felrémlett a bravúr esélye, azonban Angyal gyorsan lehűtötte a szegedi kedélyeket. A feladat adott volt, négygólos hátrányt kellett ledolgoznia az utolsó negyedben a ContiTechnek ahhoz, hogy elkerülje a vereséget - ez úgy tűnt, meg is lehet, három perc alatt háromszor is betaláltak Kiss Csabáék, így gyakorlatilag új meccs kezdődhetett. (13-14) Az egyenlítés elmaradt, ellenben két gyors egri gól végleg eldöntötte a meccset: így bár nagyot harcolt a ContiTech Szeged Diapolo, de tetemes hátrányából nem sikerült pontot szereznie az ország egyik legjobb csapata ellen. A ContiTech Szeged Diapolo legközelebb szerdán 19.30-tól a Miskolc vendége lesz.

Férfi vízilabda OB I, felsőház, 3. forduló

ContiTech Szeged Diapolo - Eger 13-16 (3-3, 2-7, 5-4, 3-2)

Szeged, újszegedi sportuszoda, 200 néző. Vezette: Fodor Rajmund, Csanádi Zsolt.

Szeged:

Meixner – Kiss Cs., PELLEI 3, Sedlmayer, Manhercz K. 2, Nagy M. 1, Sánta 1. Csere: VUKICEVIC 4, Manhercz Á. 2. Megbízott edző: Barna Tamás.

Eger:

Mitrovic – Decker, HOSNYÁNSZKY 3, Lőrincz, HÁRAI 3, ERDÉLYI 2, Kovács. Csere: Cuckovic 2, Angyal 2, Vapenski 2, Bedő 1, Cuk 1, Sári. Vezetőedző: Dabrowski Norbert.

Gól – emberelőnyből:

7/4 ill. 7/5.

Gól – ötméteresből:

1/1 ill. 1/1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.