Sport

Labdarúgás: hétgólos meccsel rajtolt a megyeegy tavasza

Labdarúgás: hétgólos meccsel rajtolt a megyeegy tavasza

2017. március 3., péntek
Labdarúgás: hétgólos meccsel rajtolt a megyeegy tavasza
fk_szeged-tiszasziget026kf

Öt gólt lőve nyert az FK Szeged a Szőreg ellen a Csongrád megyei I. osztály tavaszi első fordulójának nyitómeccsén.

A Felső Tisza-parton rajtolt el a Csongrád megyei I. osztály tavaszi szezonja: a nyolcadik helyen telelő FK Szeged a sereghajtó, pont nélkül álló Szőreget fogadta a nyitányon, villanyfényes péntek esti meccsen. Jól is kezdtek a kék-feketék,

Hüvös Gábor

tanítványai tíz perc elteltével büntetőhöz jutottak, amit

Dóra János

váltott gólra. A meccsbe ugyan sikerült visszajönnie a Szőregnek, de helyzetek főképp az FK előtt adódtak - ebből kettőt

Benkő Jakab

még a szünet előtt kihasznált, így kétgólos előnnyel várhatták a diszkoszvetősök. A fordulás után nem volt visszaút a vendégek számára: továbbra is főleg az FK támadott, Dóra Jánosnak akcióból is összejött a gól, Benkő Jakab pedig mesterhármasig jutott - végül a szegediek simán, 5-2-re nyerték a péntek esti bajnokit, így győzelemmel indították a tavaszi szezont, míg a Szőregnek továbbra sincs pontja a bajnokságban. A következő héten az FK Szeged a Sándorfalva vendégeként lép pályára, míg a Szőreg az Algyőt fogadja a 17. fordulóban.

Labdarúgó Csongrád megyei I. osztály, 16. forduló

FK 1899 Szeged - Szőregi RSE 5-2 (3-1)

Szeged, Felső Tisza-parti stadion, műfű. Vezette: Virág András Barnabás (Bánáthy János, Bereczki Bence)

FK Szeged:

Győri - Imre, Dóra T., Zsilák M., Csuka, Zsilák T., Ares, Turján, Dóra J., Szalai, Benkő. Csere: Répási, Zsilák T., Rangos, Lengyel, Barta.

Vezetőedző:

Hüvös Gábor.

Szőreg:

Bali - Csikós, Szarvas, Ali, Bányai, Néma, Farkas P., Barna, Bartos, Pióker, Bujáki. Csere: Bosnyák, Maslac, Jáksó, Gyémánt.

Vezetőedző:

Pikó László. Hüvös Gábor:

"Csak a tábor hiányzott. Várunk vissza mindenkit!"

Pikó László:

"Semmi sem változott. Gratulálok a győztes csapatnak!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.