Sport

Kézilabda: majdnem dupla annyit lőtt a MOL-Pick Szeged, mint ellenfele + FOTÓK

Kézilabda: majdnem dupla annyit lőtt a MOL-Pick Szeged, mint ellenfele + FOTÓK

2017. február 12., vasárnap
Kézilabda: majdnem dupla annyit lőtt a MOL-Pick Szeged, mint ellenfele + FOTÓK
pick-budakalasz006kf

Közel húszgólos sikert aratott vasárnap kora délután a MOL-Pick Szeged a Budakalász felett.

Három hiányzóval fogadta a Budakalász együttesét a vasárnapi ebédet követően a MOL-Pick Szeged, Juan Carlos Pastor ezúttal José Manuel Sierra kapus mellett Thiagus Petrusra és Bóka Bendegúzra nem számíthatott. Bodó Richárd találata nyitotta a meccset, amire Nagy Bence ugyan felelni tudott a vendégek részéről - sőt, a budakalásziak játékosa háromszor is beköszönt, de harmadik gólja már csak arra volt elég, hogy visszajöjjön kettőre a keretében a korábbi szegedi játékost, Roberto Parrondót is bíró Budakalász. (5-3) Folyamatosan növelte a Szeged az előnyét, amely az első félidőben mindössze kilenc gólt kapott - ellenben dupla ennyit szerzett, így tulajdonképpen formalitás volt a második harminc perc. A szünet után ugyan jobban kezdett a Budakalász, amely kicsit közelebb tudott jönni, de mintegy negyed órányi játékot és Sandro Obranovic újabb gólját követően már a tízgólos különbség miatt tapsolhatott a publikum. Egy 5-0-s rohammal végképp kedvét szegte a vendégeknek a Pick, amely az utolsó hat percet kapott gól nélkül tudta le - ellenben szerzett ötöt is, így a várakozásoknak megfelelően, roppant magabiztosan nyerte meg bajnokiját. A MOL-Pick Szeged legközelebb kedden lép pályára: február 14-én, 18 órától a Gyöngyös érkezik az újszegedi sportcsarnokba, míg szombaton majd a Vardar Szkopjéval csatáznak Balogh Zsolték a Bajnokok Ligájában.

K&H férfi kézilabda liga, 15. forduló

MOL-Pick Szeged - CYEB Budakalász 36-19 (18-9)

MOL-Pick Szeged:

Sego – Sostaric 5, Balogh 9/6, Skube 1, Bodó 7, Källman. Csere: Nagy M. (kapus), Obranovic 3, Gorbok 1, Zubai, Sunajko 3, Blazevic 1, Gaber 2, Pedro 1, Buntic 1.

Vezetőedző:

Juan Carlos Pastor.

Budakalász:

Tamási – Parrondo, Shemikov 4, Nagy B. 8, Rédai 5, Józsa 1, Koncz. Csere: Boros (kapus), Czina, Mazák, Sutka 1, Bohács.

Vezetőedző:

Horváth Attila.

Kiállítás:

4 perc ill. 8 perc.

Hétméteres:

6/6 ill. 1/1

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.