Sport

Idén is focitornákkal kezdődik az év Bordányban

Idén is focitornákkal kezdődik az év Bordányban

2017. január 3., kedd
Idén is focitornákkal kezdődik az év Bordányban
foci_labdarugas_labda_jatek_kf

Immáron negyedik alkalommal kezdik az évet utánpótlás focitornákkal Bordányban. A Start 2017 Kupa névre elkeresztelt eseményen összesen hat korosztályban mérik majd össze erejüket az ifjú labdarúgók a Bordányi Sportcsarnokban.

Ahogy arról a klub

hivatalos honlapja

beszámol, 2017. január 7-én az U9-es, január 14-én az U11-es, február 4-én az U13-as, február 11-én az U10-es, február 18-án az U19-es korosztály csapatai, míg február 25-én a felnőtt női csapatok versengenek a kupáért. A mérkőzések minden nap reggel 9-kor, a megnyitót követően veszik kezdetüket, a mérkőzések 2×10 percig tartanak, a csoportmérkőzéseket követően jönnek majd a helyosztók. A torna győztesét serleggel, míg a dobogósokat éremmel díjazzák, természetesen minden csapat oklevelet is átvehet a tornán való részvételéért. „Nagy öröm, hogy évről-évre több korosztályban és bővülő létszámmal tudjuk megrendezni a bordányi Start Kupát. Szerencsére az eddigi tapasztalatok és visszajelzések alapján szívesen jönnek a csapatok az általunk szervezett tornára, az idei évben volt olyan meghirdetett korosztály, ahol egy nap alatt meglett mind a nyolc nevező. Eddig négy korosztály névsora ismert, a mai napon még két kiírást teszünk közzé, így február közepén egy U19-es tornát, míg február 25-én egy női foci kupát is szervezünk. Az idei évben is mindent megteszünk azért, hogy egy jó tornát sikerüljön lebonyolítani” – mondta el

Kiss-Patik Péter

, a Bordány Sportkör elnöke.

A résztvevők:

U9: FK Vinogradar Hajdukovo (SRB), Szőregi RSE, UFC Kecskemét „B”, Szeged 2011, Zsombó SE, Szilády RFC 2008, Szilády RFC 2009, Foliaplast-Bordány SK. U11: OMTK-ULE Orosháza, Kiskőrös, Rendőr TE, Félegyházi Térségi Sportiskola, FK Vinogradar Hajdukovo (SRB), Szilády RFC, Foliaplast-Bordány SK „Piros”, Foliaplast-Bordány SK „Fehér”. U13: FK Horgos 1911 (SRB), Móravárosi Kinizsi, FK Vinogradar Hajdukovo (SRB), DAFC-RTE, Szegvár, AFK Ada (SRB), KSE Balástya, Foliaplast-Bordány SK. U10: Rendőr TE, AFK Ada (SRB), Hódmezővásárhelyi FC, Szőregi RSE, KSE Balástya, Kiskőrös, Szilády RFC, Foliaplast-Bordány SK. A szombatonként tartandó focitornákra reggel 9-től sok szeretettel vár minden érdeklődőt, szurkolót a Bordány Sportkör!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.