Sport

Kézilabda: hátrányból állt fel az SZKKSE

Kézilabda: hátrányból állt fel az SZKKSE

2016. december 5., hétfő
Kézilabda: hátrányból állt fel az SZKKSE
szkksepenzugyor

Sok hibával játszott a PC Trade Szeged KKSE a Pénzügyőr SE ellen, a felnőtt csapatnak és a junior együttesnek is hátrányból kellett felállnia.

Meglehetősen sok technikai hibát vétett az SZKKSE a Pénzügyőr elleni bajnokin, ennek is köszönhetően hátrányból kellett fordítania, ami végül sikerült, de saját dolgát nehezítette meg Bakó Botond csapata. A junioroknak is négygólos hátrányt kellett ledolgozniuk, ami aztán sikerült, nekik azonban megnyerni nem sikerült a mérkőzést, 25-25-ös döntetlen született.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 11. forduló

PC Trade Szeged KKSE - Pénzügyőr SE 23-21 (13-15)

Szeged, Városi Sportcsarnok, vezette: Mizsák Dominika, Schmidt Orsolya.

PC Trade Szeged KKSE:

Dobó Mónika - Szepesi Ivett 6, Homoki Regina 1, Barna Éva 1, Mikó Gréta 4, Valovics Nóra 1, Lovistyék Kitti 3, Csere: Aron Andrea, Berta Nikolett 1, Bárány Krisztina 4, Kaposvári Anita, Zsilák Katalin, Kuti Szandra, Tóth Sára 2, Szabó Janka, Eperjesi Gréta.

Edző:

Bakó Botond Bakó Botond:

"Három hete eléggé nagy gödörben vagyunk, a ritmusunk, a kollektív játékunk, a lendületünk messze elmarad attól, amit megszoktunk. Nagyon gyorsan ki kell másznunk ebből az állapotból és visszatérni a magasabb szintre. Elsősorban a támadójátékunkon kell nagyot változtatni, amin azt értem, hogy bátrabb, nagyobb felelősségvállalás és vagányabb támadás építést, befejezést kell produkálni. Amúgy a játékosok mindent megtesznek az edzéseken, hogy kilábaljunk ebből a helyzetből, ami meg is fog történni. Türelmesnek kell lenni velük és visszatalálnak a helyes útra. Azt sem felejthetjük el, hogy nyertünk, mégha nem is fergeteges játékkal de nyertünk."

A juniorok mérkőzésén

Szeged KKSE-Pénzügyőr SE 25-25 (11-13)

SZKKSE:

Eperjesi Gréta (kapus), Sobester Bettina, Szepesi Kitti 4/2, Dankó Lea 3, Molnár Mónika, Aracsi Vivien 9, Miklós Kitti 7 Csere: Máté-Tóth Kata (kapus), Szűcs Debóra 1, Dukai Anett 1, Szabó Alexandra, Fehér Viktória, Sánta Lili, Szécsi Judit, Papp Dóra, Karácsonyi Kitti.

Edző:

Baunok Bernadett Baunok Bernadett:

"Sok technikai hiba és pontatlan lövések jellemezték játékunkat. Az egyetlen pozitívum, a mérkőzés végén 4 gólos hátránynál volt tartása csapatomnak és mentettünk egy pontot."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.