Sport

Kosárlabda: újabb Hepp-kupa meccs vár a Kosársulira

Kosárlabda: újabb Hepp-kupa meccs vár a Kosársulira

2016. november 4., péntek
Kosárlabda: újabb Hepp-kupa meccs vár a Kosársulira
kosarsuli15

Ismét Hepp-kupa meccs előtt áll a Vásárhelyi Kosársuli. A Csongrád megyei alakulat ezúttal az NBII-es Kozármisleny otthonába látogat szombaton. A 18 órakor kezdődő találkozónak egyértelműen nem a harmadosztályú csapat az esélyese.

A Hódmezővásárhelynek jól jöhet ez a mérkőzés, mivel a múlt szombati debreceni fellépésen nem igazán jött ki nekik a lépés.

Utasi Gábor

legénysége borzasztó százalékkal dobott a hajdúságiak ellen, amit jól szemléltet, hogy 33 hárompontos kísérletükből mindössze 6 kötött ki a gyűrűben. Ráadásul a DEAC magas csapatszerkezete és felkészültsége sem könnyítette meg a dolgukat. A Kozármisleny-Petőfi SE egyelőre igencsak sötét lónak számít, a kosárlabda szövetség honlapja szerint eddig mindössze csak egy mérkőzést játszottak az NBII nyugati csoportjában, azt viszont 27 ponttal megnyerték a Szombathelyi Egyetemi SE ellen. Ebből azonban nem lehet messzemenő következtetést levonni. Az viszont biztos, hogy a kék-sárgáknak igencsak magabiztos győzelmet kellene aratniuk, miután vereségük ellenére másodikok az NBI B csoport keleti konferenciájában. Sőt a sikernek az sem szabhat gátat, hogy bokasérülése miatt

Momir Genal

ezúttal sem lehet ott társaival a derbin. A Vásárhelyi Kosársuli legközelebb november 12-én szombaton játszik a Hódtói Sportcsarnokban. A B csoportos rangadón a jelenlegi harmadik helyezett Budapesti Honvéd lesz

Szabó Péterék

ellenfele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.