Sport

Kosárlabda: kijött az osztálykülönbség, könnyed győzelmet aratott a Kosársuli a Hepp-kupában

Kosárlabda: kijött az osztálykülönbség, könnyed győzelmet aratott a Kosársuli a Hepp-kupában

2016. november 6., vasárnap
Kosárlabda: kijött az osztálykülönbség, könnyed győzelmet aratott a Kosársuli a Hepp-kupában
kosarsuli17

Könnyed győzelmet aratva lépett tovább a Hepp Ferenc Emlékkupában a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák ezúttal az NB II-es Kozármisleny otthonában diadalmaskodtak, és jutottak be a legjobb 16 közé. Jövő szombaton nehezebb ellenfél vár Vas Péterékre, akik akkor a közvetlen rivális Budapesti Honvédot fogadják a bajnokságban.

A mérkőzés első félidejében meglepően jól tartották magukat a kozármislenyiek. A második félidőre azonban egyértelművé vált, hogy miért van osztálykülönbség a két együttes között. Pontjaival

Szabó Péter

,

Rostás Imre

és

Nemes Péter

tűnt ki leginkább, de

Utasi Gábor

legénységéből mindenki betalált a találkozón, amit végül nagy fölénnyel nyertek meg. A siker valamelyest orvosolhatja az egy hete Debrecenben elszenvedett vereséget, amit teljesen csak az feletetne el a Kosársuli játékosaival, ha november 12-én szombaton este legyőznék a harmadik helyezett Honvédot a Hódtói Sportcsarnokban.

Hepp-kupa mérkőzés, legjobb 32

Kozármisleny-Petőfi SE - Vásárhelyi Kosársuli SE 62-108 (21-30, 16-23, 14-27, 11-28)

Kozármisleny Sportcsarnok 30 néző. Vezette: Gerencsér György, Fieischmann Krisztián

Kosársuli:

SZABÓ 21/9, Kelemen 10/6, PAVLOVICS 12, Vas 8/6, NEMES 16/6. Csere: ROSTÁS I. 14, Rostás G. 6, Kis Molnár 4, Béres 8/3, Varga 9/3.

Edző:

Utasi Gábor Utasi Gábor:

“Hoztuk a kötelező győzelmet. Az első félidőben akadozott a védekezés, sok könnyű kosarat engedtünk ellenfelüknek. A második játékrészben azt játszottuk amit tud a csapat és ez eredményezte a negyven pont feletti különbséget. Bízom benne hogy a hétvégén már Momir Genallal kiegészülve hasonló jó játékkal örvendeztetjük még közönségünk. Gratulálok a csapatnak! ”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.