Sport

Vízilabda: szerdán már medencébe ugranak a szegedi lányok

Vízilabda: szerdán már medencébe ugranak a szegedi lányok

2016. október 10., hétfő
Vízilabda: szerdán már medencébe ugranak a szegedi lányok
noi_vizilabdatorna11_gs

A hétvégi, BVSC elleni mérkőzést a csapatot ért megbetegedés miatt kénytelen volt egy későbbi időpontra halasztani a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem, Molnár Péter tanítványainak állapota ha nem is kifogástalan, de a szerdai, Tatabánya elleni meccset nem kell elhalasztaniuk.

Bár a televízió is közvetítette volna a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem szombati, BVSC elleni idegenbeli mérkőzését, azonban a szegediek egy, szinte a teljes csapatot sújtó betegség miatt a meccs későbbi időpontban való lejátszását kérték. Molnár Péter vezetőedző már pénteken sem a teljes keretnek tudott edzést tartani, azonban a helyzet rosszabb lett, így Bujka Barbaráék nem tudták lejátszani a szombatra kiírt találkozót. A csapat a következő fordulóban, október 12-én szerdán a Tatabányát fogadja hazai környezetben, és mint azt

Tóth Sándor

, a szegediek technikai vezetője portálunknak elmondta, a hétközi mérkőzés nincs veszélyben, a csapat játszani fog a Tatabánya ellen. "Mindenki meggyógyult és rendben van, de persze még csak óvatosan fogalmazunk, ma reggel kérdeztem tőlük, hogy kérnek-e palacsintát, de még azt sem ettek. Volt, aki kórházban volt infúzión, megviselte ez a csapatot, de készülünk a szerdai meccsre. Az orvos bélfertőzést állapított meg, ez lehet vírus is, vagy ételtől, tojástól, vagy akár hústól is. Nem akartuk elhalasztani a szombati meccset, de nem volt más választásunk. Szerdán várjuk a Tatabányát" - összegzett Tóth Sándor. A BVSC elleni meccs pótlásának időpontja még nem ismert, a csapat szerdán 18.30-tól a SZUE-ban fogadja a Tatabányát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.