Sport

Női vízilabda: betegséghullám miatt elmaradt a Szeged meccse

Női vízilabda: betegséghullám miatt elmaradt a Szeged meccse

2016. október 8., szombat
Női vízilabda: betegséghullám miatt elmaradt a Szeged meccse
noi_vizilabdatorna09_gs

A fél csapat kidőlt, így nem lehetett megrendezni a tévés mérkőzést.

Betegség miatt elmaradt a szombaton 14 órára tervezett BVSC - Szeged női vízilabda bajnoki mérkőzés az OB I 2. fordulójában, amelyet pedig az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetített volna. A halasztást a szegediek kérték, miután a csapatból többen is megbetegedtek.

Molnár Péter

vezetőedző már péntek reggel is csak egy csonka csapatnak tartott edzést, a hódmezővásárhelyi tréningről

Bujka Barbara

és több társa is hiányzott, a helyzet aztán tovább romlott. "Öten-hatan nem tudtunk jönni reggel" - nyilatkozta az M4 Sportnak

Tóth Sándor

technikai vezető, aki hozzátette, eleinte nem tulajdonítottak különösebb jelentőséget a dolognak, a körülmények gyomorrontásra utaltak. Hazafelé azonban már Molnár Péter is rosszullétre panaszkodott. "Akkor kezdtük összerakni, hogy valami nem stimmel, vagy egy fertőzés vagy egy gyomorrontás-vírus, de fogalmunk sincs, hogy mi történt."

Petrovics Mátyás,

a BVSC trénere jobbulást kívánt a játékosoknak, a két csapat pedig megkezdte a meccspótlás időpontjának egyeztetését -

írta az m4sport.hu.

A női vízilabda OB I 2. fordulójában:

BVSC-Zugló Diapolo - Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem: elmaradt ZF-Eger-EKE - UVSE-Tropicarium 7-20 Hungerit Szentes - Racionet Honvéd szombat 16.00 Tatabányai VSE - Dunaújvárosi Egyetem - Maarsk Graphics szombat 18.00

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.