Sport

Futsal: harmadjára nem tudott egyenlíteni az SZTE EHÖK SE + FOTÓK

Futsal: harmadjára nem tudott egyenlíteni az SZTE EHÖK SE + FOTÓK

2016. október 10., hétfő
Futsal: harmadjára nem tudott egyenlíteni az SZTE EHÖK SE + FOTÓK
szte_ehok-dunakeszi022kf

Két gólpárbajt követően már nem volt harmadik válasza az SZTE EHÖK SE-nek a hétfő esti, Dunakeszi Kinizsi elleni mérkőzésen.

Második hazai mérkőzésére készült a csoport egyik esélyesének számító Dunakeszi Kinizsi ellen az SZTE EHÖK SE. Kiegyenlített kezdést követően az első komolyabb lehetőségét rögtön kihasználta a vendég együttes, Temesi Norbert előtt volt terület a lövésre, ő pedig visszahúzta a labdát a bal alsóba – nem sokáig vezetett azonban a Dunakeszi, miután egy perccel később egy sakk-mattig kijátszott szép akció végén Kántor Máté keresztpasszát Popovics Marcell pofozta az üres kapuba, 1-1. Ezt követően ugyan több helyzet adódott mindkét csapat előtt, de mindkét kaput rendesen körbelőtték. A szünetben azonban úgy tűnt, ezen a téren is sikerült rendet tenni: előbb Dürgő Péter élesen a kapu elé lőtt labdáját passzolta a kapuba Rutai Balázs, de a szegediek fél percig sem örülhettek, miután Bita László tekerte el a labdát a bal felsőbe, újabb gyors gólváltás után 2-2. Hasonlóan kiegyenlített, taktikus játék folyt a pályán, mint az első félidőben, majd Bita László pontos átlövésével harmadjára is előnybe került a Kinizsi. Négy perccel a vége előtt áttért öt a négy elleni játékra az EHÖK SE, de Csamangó Tibor fejesét védeni tudta Kovács Áron. A végén ugyan fölényben voltak Dürgő Péterék, de harmadjára már nem jött össze az egyenlítés a szegediek számára, így az EHÖK SE második hazai mérkőzésén sem tudott pontot szerezni. A szegediek számára a bajnokság pénteken folytatódik, amikor a Rubeola vendégei lesznek.

Férfi futsal NB II Közép-keleti csoport, 4. forduló

SZTE EHÖK SE - Dunakeszi Kinizsi 2 - 3 (1-1)

Szeged, újszegedi sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Viczián Mátyás, Flinta Zoltán (Márkus András)

SZTE EHÖK SE:

Vasas - Rutai, Deák, Csamangó, Dürgő. Csere: Szabó M. (kapus), Kiss-Kása, Popovics, Kántor.

Vezetőedző:

Brinszky Adrián.

Dunakeszi:

Kovács Á. - Bita, Simon, Temesi, Szlifka. Csere: Szenyita, Szemán, Závodszky, Horváth O., Krizsán, Makk.

Vezetőedző:

Biczi Gábor.

Gól:

Popovics (6'), Rutai (21') ill. Temesi (5'), Bita (22', 30') Brinszky Adrián:

"Globálisan nézzük az egész szezont: szeretnénk egy olyan keretet kialakítani, akikkel év közben, őszi-tavaszi szezonban futsalban tudunk szerepelni, illetve nyáron a strandlabdarúgó NB I-ben, innentől kezdve csak játszani szeretnénk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.