Sport

Asztalitenisz: döntetlent játszott a rangadón az ATSK

Asztalitenisz: döntetlent játszott a rangadón az ATSK

2016. október 13., csütörtök
Asztalitenisz: döntetlent játszott a rangadón az ATSK
asztalitenisz_pingpong

Az utolsó játszmában tudott egyenlíteni a rangadón az Eötvös DPSE az ATSK Szeged ellen, amely így jobban örülhetett a döntetlennek.

Asztalitenisz NB II, 4. forduló

Pénzügyőr III. - ATSK Szeged 13-5

ATSK győzelmek:

Nagy Bence 3, Márki Róbert 1, valamint a Ferencz Viktor-Krizsán László páros. Bohács nem játszott, Ferencz lesérült az első mérkőzésen, így nem várt vereséget szenvedett a szegedi együttes a pesti csapattól.

Asztalitenisz NB II, 5. forduló

ATSK Szeged - Eötvös DPSE 9-9

ATSK győzelmek:

Bohács Gábor 3, Ferencz Viktor 2, Márki Róbert 2, Nagy Bence 2. Rangadóval folytatódott az NB II-es férfi csapatbajnokság, az első osztályba igyekvő ATSK Szeged ugyanis az eddig még hibátlan Eötvös DPSE-t fogadta. A várt nagy csata nem is maradt el, habár érdekesség hogy szinte valamennyi mérkőzés roppant sima volt, egyik vagy másik fél javára. Kivétel ez alól az utolsó, mindent eldöntő összecsapás, amelyre 9-8-as szegedi vezetésnél került sor, a Márki Róbert-Kaiser János találkozó a végletekig kiélezett küzdelemben végül 16:14-el lett a vendégeké, így az orosháziak örülhettek jobban a 9-9-es döntetlennek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.