Sport

Kosárlabda: az utolsó negyedben dőlt el a Szedeák U17 sorsa

Kosárlabda: az utolsó negyedben dőlt el a Szedeák U17 sorsa

2016. szeptember 24., szombat
Kosárlabda: az utolsó negyedben dőlt el a Szedeák U17 sorsa
kosarlabda_gs

Három negyeden keresztül tartotta magát az olasz Lido di Roma Basket ellen a Naturtex-SZTE-Szedeák U17-es együttese a European Youth Basketball első csoportkörének második napján: végül a taljánok magabiztosan húzták be a meccset.

Harmadik mérkőzését is elvesztette a Naturtex-SZTE-Szedeák a lengyelországi Lodzban rendezett European Youth Basketball League csoportkörének első fordulójában: a szegediek az olasz Lido di Roma Basket ellenében maradt alul, miután bár három negyeden át jól tartotta magát ellenfelével szemben, azonban az utolsó negyedben csupán négy pont érkezett a Szedeáktól, szemben az olaszok harminc egységével, így az utolsó játékrészben bebiztosította sikerét a talján együttes. A szegediek mindössze egyszer vezettek a meccsen, a statisztikában azonban nem mutatkozott ekkora különbség, mint amit a végeredmény sejtet: sőt, büntetőzésben, lepattanókban és gólpasszokban jobban is teljesített a rómaiaknál a Tisza-parti gárda, amelynek vereségében nagy szerepet játszott a 32 eladott labda. A Naturtex-SZTE-Szedeák U17-es csapatára vasárnap még egy mérkőzés vár Lengyelországban: vasárnap 17 órától a szlovák B4SA Inter Bratislava ellen zárják Varga Ákosék a lodzi túrát.

European Youth Basketball League

Naturtex-SZTE-Szedeák - Lido di Roma Basket 57-90 (13-17, 22-22, 18-21, 4-30)

Szedeák:

Varga Á. 8, Szatmári 11/3, Kereszty 16/9, Balogh Sz. 8, Banda 4. Csere: Cservák 4, Gardi - , Patkós -, Kass 4, Polányi, Szabó A -.

Korábban:

Naturtex-SZTE-Szedeák – TTU BA (észt) 67-87KK Feniks 2010 (macedón) – Naturtex-SZTE-Szedeák 88-66

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.