Sport

Hátország: Erdélyben edzőtáboroztak a fiatal szegedi hokisok

Hátország: Erdélyben edzőtáboroztak a fiatal szegedi hokisok

2016. szeptember 4., vasárnap
Hátország: Erdélyben edzőtáboroztak a fiatal szegedi hokisok

A hagyományoknak megfelelően - mivel Szegeden még nincs jég - augusztus második felében jeges edzőtáborba vonultak a Tisza Volán utánpótlás korú hokisai.

Az idén a magyar jégkorong egyik bölcsője, Erdély volt az úticél. Gyergyószentmiklóson minden adott volt egy sikeres táborhoz. A gyerekek és edzőik ki is használták a lehetőséget. Tíz napon át napi két jeges és egy száraz edzéssel készültek az előttük álló szezonra, valamint edzőmérkőzéseket is játszottak a helyiek korosztályos csapataival. Az U14-es gárda részt vett még egy négycsapatos tornán, amin a harmadik helyet szerezte meg. A sok edzés mellett azért kell egy kis kikapcsolódás is, úgyhogy a fiúk kirándultak is egyet a Gyilkos tóhoz és a Békás szoroshoz. A résztvevők egyöntetűen állítják, hogy a tábor nemcsak felkészülésnek, hanem csapatépítésnek is kiváló volt.

Eredmények:

U18:

Gyergyó Vsk. - Tisza Volán 6-0

U14:

Gyergyó Vsk. - Tisza Volán 6-1; Tisza Volán - Steaua Bucuresti 8-1

U12:

Gyergyó Vsk. - Tisza Volán 5-3

U8-10:

Gyergyó Vsk. - Tisza Volán 3-5

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.