Sport

Új életmentő készülékkel gazdagodott a SZEOL SC + FOTÓK

Új életmentő készülékkel gazdagodott a SZEOL SC + FOTÓK

2016. augusztus 4., csütörtök
Új életmentő készülékkel gazdagodott a SZEOL SC + FOTÓK
szeol_elsosegely011kf

Szerda délután elsősegélynyújtó tanfolyam kíséretében a Defibrillátor Plusz Kft. átnyújtotta azt az életmentő készüléket, amelyet a SZEOL SC vásárolt - a klub edzői pedig elsajátíthatták az újraélesztés helyes technikáját, és megtanulhatták használni a készüléket.

Szerda délután a SZVSE-stadion VIP termében a Defibrillátor Plusz Kft. kereskedelmi igazgatója,

Varga Erika

átnyújtotta

Halkó Pál

nak, a SZEOL SC ügyvezetőjének a klub által vásárolt életmentő defibrillátor készüléket. Az NB II-be feljutott klub a távolabbi és közelmúlt sporteseményein és civil rendezvényein történt tragikus események hatására vásárolta a defibrillátort, amelynek köszönhetően nemcsak a csapat tagjai, hanem a környezetükben élők is nagyobb biztonságban vannak. A nemes kezdeményezést a Defibrillátor Plusz Kft. egy nagyobb kedvezménnyel, valamint díjmentes oktatással támogatta, így az átadást követően a SZEOL SC-nél dolgozó edzők, szakemberek megtanulhatták a életmentéshez szükséges helyes technikákat, illetve megtanulhatták a defibrillátor helyes kezelését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.