Sport

Októberben ismét Spartan Race-t rendeznek Magyarországon

Októberben ismét Spartan Race-t rendeznek Magyarországon

2016. augusztus 3., szerda
Októberben ismét Spartan Race-t rendeznek Magyarországon

Október 22-én ismét - immár harmadszor - Spartan Race-t rendeznek Magyarországon, a népszerű akadályverseny-sorozat hazai állomásának Tokaj ad otthont.

A szervezők szerdai közleménye szerint a középtávú versenyen körülbelül 13-16 kilométeres távot kell megenniük az indulóknak, a pályát természetes és mesterséges akadályokkal nehezítik, ezekből is legalább 25-öt kell leküzdeniük. Mindezek mellett a kemény szintek, az időjárás, valamint a kiszámíthatatlanság is nehezíti a résztvevők dolgát. A rendezvényre eddig több mint 2800 felnőtt induló regisztrált. A fiatalok három korosztályban nevezhetnek és Hurricane Heat néven csapatversenyt is rendeznek. A következő nevezési határidő augusztus 16., eddig lehet kedvezményes áron regisztrálni a Spartan Race tokaji versenyére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.