Sport

Nemzetközi ejtőernyős versenynek ad otthont Szeged péntektől vasárnapig

Nemzetközi ejtőernyős versenynek ad otthont Szeged péntektől vasárnapig

2016. augusztus 29., hétfő
Nemzetközi ejtőernyős versenynek ad otthont Szeged péntektől vasárnapig
14138081_1128870967180034_463452789165935398_o

Szeptember 2-4. között rendezik a XVII. MATASZ Kupa Nemzetközi Ejtőernyős Célbaugró Versenyt, amely idén első alkalommal egyben az East European Accuracy Cup utolsó fináléja is.

A kelet-európai versenysorozat állomásait öt ország, Magyarország, Moldávia, Románia, Bulgária és Lengyelország látja vendégül, valamint a környező országokból is érkeznek csapatok. Szegedre 15 együttes várnak, amik csapat- és egyéni szinten is összemérik a tudásukat célbaugrásban. A nyitóünnepséget szombaton 11.00-kor az újszegedi Partfürdőn tartják a Nemzetközi Tiszai Halfesztiválhoz kapcsolódva. A versenyt annak fővédnöke,

Simicskó István

honvédelmi miniszter nyitja meg. Az ünnepség ezt követően a világbajnok csapat egyik tagja, Varga Tamás bemutató ugrásával folytatódik, aki a Magyar Tartalékos Szövetség zászlaját hozza a helyszínre ejtőernyővel. Elkíséri a szegedi paprikás boszorkány is, aki a halfesztivál nagy bográcsába hozza a paprikát, valamint az utolsó ugró egy szatyor apró hallal járul hozzá a verseny alapanyagaihoz. A szegedi alakulat szerda délután közös edzést tart a szegedi repülőtéren.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.