Sport

Labdarúgás: Szicíliában folytathatja Forgács Dávid

Labdarúgás: Szicíliában folytathatja Forgács Dávid

2016. július 13., szerda
Labdarúgás: Szicíliában folytathatja Forgács Dávid
forgacs_david_pisa

Lejárt a kölcsönszerződése az olasz harmadosztályból az előző szezon végén feljutott AC Pisával a szegedi Forgács Dávidnak, olasz sajtóértesülések szerint pedig maradhat az országon belül a fiatal játékos.

Az átigazolási hírekben igencsak bennfentes olasz sportújságíró,

Gianluca di Marzio

arról ír

, hogy a Serie A-ban szereplő Atalantánál élő szerződéssel bíró szegedi labdarúgó,

Forgács Dávid

a következő szezont ismét az olasz harmadosztályban, a Lega Próban töltheti. Az előző idényt a korábbi világbajnok futballista, Gennaro Gattuso által trenírozott, majd az évad végén

a feljutást is kiharcoló

AC Pisa együttesében játszotta le Forgács Dávid, akinek viszont lejárt az egy éves kölcsönszerződése - a bergamói klub az új idényben ismét kölcsönadhatja a szegedi futballistát, méghozzá ismét a harmadosztályba, legalábbis erről az olasz Sky Sport munkatársa. Forgács Dávid új klubja a szicíliai Catania lehet, amelyik a Lega Pro C csoportjának 18 csapatos mezőnyében a tizenharmadik helyen zárt, így éppen elkerülte a bennmaradásért zajlott play-outot. A Catania összesen 17 szezont töltött az olasz első osztályban, legutóbb a 2013-14-es évadban, majd a 2014-15-ös évadban a csapat bár kiharcolta a másodosztályú tagságot, végül a bundavádak miatt a harmadosztályba küldték a csapatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.