Sport

Labdarúgás: felépülését követően segítene a SZEOL-nak Vágó Levente

Labdarúgás: felépülését követően segítene a SZEOL-nak Vágó Levente

2016. július 18., hétfő
Labdarúgás: felépülését követően segítene a SZEOL-nak Vágó Levente
vago_levente_sztkfutball

Hazatér szülővárosába Vágó Levente: a súlyos sérülésből lábadozó labdarúgó az őszi szezon végén már a pályán is segítene az NB II-be feljutott régi-új csapatán, addig pedig a megszokott környezet is javíthat azon, hogy minél hamarabb újra a pályán lehessen.

Újabb, egykoron a klub kötelékeibe tartozó játékossal bővül az NB II-re készülő SZEOL SC kerete: a klub megállapodott a 23 éves

Vágó Leventével

, aki az előző idényben a másodosztályú Szigetszentmiklósban 11 mérkőzésen lépett pályára, azonban a szezon második felének nagy részét egy súlyos sérülés miatt kénytelen volt kihagyni, miután elszakadt a keresztszalagja. „Műtét után vagyok, még egy kell egy kis idő, mire felépülök. Nagyon örültem, hogy feljutott az NB II-be a SZEOL, minél hamarabb újra játszanék, hiszen ebben a városban vagyok otthon, ez a szülőhazám. Korábban már dolgoztam együtt

Tóth Ákossal

is, többször beszélgettem vele és

Siha Zsolttal

is, ők is támogatnak engem ebben a helyzetben, és azon vagyunk, hogy minél hamarabb a pályán tudjak lenni, így remélem, hamar tudok is segíteni a csapatnak” – mondta el portálunknak Vágó Levente.

vago_levente_szeol_sc

A középpályás február végén szenvedte el sérülését: állapotával kapcsolatban kifejtette, már a futómunkát kezdte, így október-november környékén lehet újból 100%-os. „ Az első félév vége felé, az utolsó pár bajnokin ha tudnék játszani, az egy nagyon jó dolog lenne. Sajnos a keresztszalag-szakadás hosszú felépülést igényel, türelmesnek kell lenni, elég nehéz időszak volt, de most már jön a könnyebb része, csinálhatok olyan dolgokat, amik közelítenek a focihoz” – nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak a szegedi futballista. Vágó Levente kitért rá, nem gondolkozott más lehetőségekben a csapatváltást illetően, haza szeretett volna jönni Szegedre. „Tisztában voltam a klub minden eredményével, korábbi csapattársaim játszanak a csapatban, szóval nekem itt semmi nem új. Picit könnyebb is lesz ez által a váltás, hiszen hazaköltözöm, a párom is szegedi, ez a felépülésemet is segíteni fogja, hogy saját környezetemben lehetek” – fogalmazott Vágó Levente. A korábban a Zalaegerszegben is megfordult játékos a SZEOL esélyeivel kapcsolatban elmondta, mivel feljutó csapatról beszélünk, így minél hamarabb be kell biztosítani a bennmaradást. „Utána, ha jól megy a szekér, akkor lehet arról beszélni, hogy minél feljebb végezzünk a tabellán, de először azt kell elérnünk, hogy ne kelljen izgulnunk, legyünk egy jó középerős csapat” – zárta Vágó Levente.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.