Sport

Strandfoci: jó meccset játszott az FC Junior Sport a magyar válogatottal + FOTÓK

Strandfoci: jó meccset játszott az FC Junior Sport a magyar válogatottal + FOTÓK

2016. június 22., szerda
Strandfoci: jó meccset játszott az FC Junior Sport a magyar válogatottal + FOTÓK
strandfoci27_gs

Felkészülési mérkőzésen 6-3-as győzelmet aratott a magyar strandlabdarúgó-válogatott a szegedi FC Junior Sport felett a Hódmezővásárhely mellett Sun City Szabadidőközpontban.

A 3x15 perces találkozót a

Szentes-Bíró Tamást

és

Rutai Balázst

is soraiban tudó nemzeti együttes kezdte jobban, a második és harmadik harmadban azonban már a második élvonalbeli bajnokságára készülő szegedi alakulat is felvette a kesztyűt. "Fiatal csapatunk van, amellyel ismét megmérettetjük magunkat az NB I-es bajnokságban, mindenféle teher és elvárás nélkül természetesen. Pár edzésen vagyunk még csak túl, ez a meccs viszont egy teljesen jó kis felkészülés volt számunkra. Az első harmadban meg voltunk még illetődve, de utána a fiatalok csinálták a dolgukat becsülettel. Kérdés lesz persze, hogy a nyár folyamán ki és hogyan fog rendelkezésre állni, hiszen lassan elkezdődik a felkészülési időszak a nagypályás csapatoknál is. Remélem, hogy megfelelő kapcsolatot tudunk majd kialakítani az egyesületekkel, ahol majd úgy látják, hogy be lehet építeni a felkészülésbe ezt a sportágat. Túlmisztifikálni sem szeretném a strandfocit, de ezekbe a holtidőszakokba ez mindenképpen belefér. Ha pedig egy-két játékos erre specializálódik, akkor szép sikereket tud elérni" - fogalmazott portálunknak

Brinszky Adrián

, az FC Junior Sport mestere.

Weisz Tamás

szövetségi kapitány legénysége ezzel a mérkőzéssel zárta felkészülését a belgrádi Euro Beach Soccer Cupra, amelyet június 24. és 26. között rendeznek a szerb fővárosban. A csapat csütörtök délelőtt indul el algyői szállásáról, az első mérkőzését pedig pénteken 19 órától a házigazdák ellen játssza majd.

Felkészülési mérkőzésen:

FC Junior Sport - Magyarország 3-6 (0-3, 1-1, 2-2)

Hódmezővásárhely, Sun City Szabadidőközpont.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.