Sport

Strandfoci: Hódmezővásárhelyen játszik edzőmeccset a magyar válogatott

Strandfoci: Hódmezővásárhelyen játszik edzőmeccset a magyar válogatott

2016. június 22., szerda
Strandfoci: Hódmezővásárhelyen játszik edzőmeccset a magyar válogatott
magyar_strandlabdarugo_valogatott_fb

A Hódmezővásárhely mellett Sun City Szabadidőközpontban tölti felkészülése utolsó napjait a magyar strandlabdarúgó-válogatott a belgrádi Euro Beach Soccer Cup küzdelmei előtt.

A június 24. és 26. között rendezendő tornára utazó csapatba két szegedi fiatal is bekerült, hiszen a 20 éves

Szentes-Bíró Tamás

és a 18 esztendős

Rutai Balázs

is tagjai a magyar keretnek.

Weisz Tamás

tanítványai pénteken a házigazda szerbek ellen kezdenek a negyeddöntőben. A mezőny további tagjai még a spanyolok, a svájciak, a portugálok, az oroszok, az olaszok és az ukránok legjobbjai. Nemzeti együttesünk legfőbb célja a nyáron természetesen az lesz, hogy az augusztusi, hazai rendezésű Euroliga sorozatban kiharcolja a feljutást az A divízióba. A válogatott kedd délután már a Sun City Szabadidőközpontban edzett, ahol szerda délelőtt egy újabb tréning, délután 16.30-tól pedig egy edzőmeccs vár Berkes Lászlóékra a szegedi FC Junior Sport ellen. A gárda csütörtökön délelőtt indul Belgrádba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.